Božić 2021 polako, ali sigurno kuca na naša vrata i s njim dolazi i puno pitanja, ali i mogućnosti. Koju boju božićnog drvca odabrati? Koje ukrase objesiti na božićno drvce i koje ne? Koje božićne ukrase odabrati? Koji su trendovi Božića 2021? Odgovaramo na ova pitanja.

Koje boja božićnog drvca je trendy u 2021. godini?

Trend božićnih drvca prekrivenih snijegom se nastavlja. Čarobni šarm snijega značajno podržava čarobnu atmosferu Božića. Božićna drvca prekrivena snijegom su postala kod naših kupaca vrlo popularna. Osim čarobnog izgleda nude i vrlo praktičnu prednost – takva stabla nije potrebno puno ukrašavati. Samo objesite božićna svjetla i nekoliko božićnih ukrasa i imate spremno božićno drvce koje izgleda luksuzno.

Koje je boja ovog Božića?

Trendovi se mijenjaju iz godine u godinu, neki ostaju duže, drugi ostaju samo godinu dana. Već nekoliko godina se u svijetu božićnih ukrasa susrećemo s metalnim bojama. Prošle godine je to bila uglavnom zlatna boja, ove godine je popularna srebrna, ali nećete ništa pokvariti ni zlatom. Novost u svijetu božićnih boja su nježne pastelne boje - staro ružičasta, mentol i nježno nebesko plava.

 

Novost za najhrabrije je crna boja božićnih ukrasa. Budući da se crna boja najviše ističe na bijeloj pozadini, tu je prikladno odabrati bijelo umjetno božićno drvce. Stvoriti će izvrsnu podlogu za crne ukrase. Božićno drvce ukrašeno takvim odvažnim ukrasima izgleda moderno i inovativno. 

Koji su trendovi Božića 2021?

S jedne strane postoje trendovi koji na nas utječu, ali s druge strane, svatko od nas ima svoj stil, metode ukrašavanja ili ideje. Neki su ljudi vjerni jednom božićnom drvcu i ukrasima dug niz godina, drugi mijenjaju božićno drvce i božićne ukrase svake božićne sezone.

Ovogodišnji ukrasi za božićno drvce će biti u duhu prekrasnog božićnog cvijeća, perja, prirodnih motiva, posebno ukrasa u obliku ptica i životinja.

 

Važno je ne zaboraviti na prostor oko božićnog drvca. Definitivno ne želite da neprikladne predmete oko drvca unište vaš rad i trud. Planirate li drvce postaviti na tlo, vrlo prikladan izbor u ovom slučaju je imitacija krzna, koje možete ukrasiti svjetlima, poklon kutijama ili drugim dekoracijama, ili jednostavno pustiti drvce da se ističe. Ove godine će se kao značajniji element koji savršeno nadopunjuje božićno drvce koristiti Djed Božićnjak usklađen u istoj boji kao i ukrasi božićnog drvca. Kao što vidite, ovaj način ukrašavanja prostora izgleda doista zanimljivo. Sigurno će se svidjeti čak i najmanjim članovima obitelji.

Bilo da odaberete bilo koju boju božićnog drvca, božićnih lampica ili boju i oblik božićnih ukrasa, najvažnije je da vam donose radost. Želimo vam ugodne i bezbrižne blagdane.