Godina se polako ali sigurno bliži kraju, što znači da je za mnoge ljude najljepše doba godine pred vratima. Ajmo i mi barem na kratko uživati u dječjoj radosti i čaroliji Božića Foxigy. Svi imamo unutarnje dijete kojemu božićne iskrice osvjetljavaju lice.

Božićna atmosfera ne odnosi se samo na materijalne stvari, mora dolaziti prvenstveno od nas. Ali sigurno ćete se složiti s nama da će prekrasno visoko božićno drvce ukrašeno svjetlucavim božićnim svjetlima i ukrasima unijeti svečanu i čarobnu atmosferu u svaki prostor. To je atmosfera topline obitelji, prijatelja i pozitivne energije koja nam je svima potrebna u ovom izazovnom vremenu.

Trenutačno tržište nudi izbor različitih božićnih proizvoda s raznim opisima, oznakama i atributima. Kako se ne izgubiti u spletu ovih riječi?

Dimenzije božićnog drvca

Osnovni kriteriji za odabir božićnog drvca su njegove dimenzije. Kako bi se izbjegle komplikacije, praktično je unaprijed odabrati mjesto za postavljanje drvca i zatim izmjeriti prostor u koji će se drvce postaviti. To će vam pomoći pri odabiru prave visine stabla. U našoj ponudi ćete pronaći božićna drvca različitih veličina (visina 100 -290 cm). Najniža božićna drvca pogodna su za male prostore, najviša unose božićnu udobnost u velike prostrane stanove ili urede.

         

Boja božićnog drvca

Drugi kriterij o kojem se često priča je boja božićnog drvca. Danas nema ograničenja za vašu maštu i na tržištu možete naći stabla svih boja. Klasična zelena nikada ne umara. Zelena je simbol života, ima pozitivan i optimističan učinak. Donosi komadić prirode u prostor. Potiče koncentraciju, izaziva osjećaj sigurnosti. Jača tijelo i duh. Može se lako kombinirati s gotovo svim bojama, zbog čega je idealna podloga za sve šarene ukrase. Popularna je jela, bor i smreka.

Tko želi biti siguran da će imati bijeli Božić, kupiti će bijelo božićno drvce. Bijela je boja čistoće, reda, neutralnosti. Dobro utjeće na kreativnost i ukupni protok energije.

Možda će netko biti zainteresiran za ružičasti dragulj. Ova boja je boja prijateljstva, sreće i sentimentalnosti te ima harmonizirajuće učinke. To je boja ljubavi, suosjećanja i unutarnje čistoće. U raznolikosti postoji ljepota, samo morate izabrati.

Oznake božićnog drvca

Božićna drvca iz naše ponude imaju nekoliko različitih oznaka. Objasnit ćemo što svaki pojam znači i kako vam mogu oznake pomoći pri odabiru proizvoda. Tražite drvce prekriveno snijegom ili prirodan izgled? Volite li grančice s kristalima snijega? Na sljedećoj možete vidjeti osnovnu podjelu….

Na našim web stranicama možete naći nekoliko oznaka:

Pogledajmo što ove oznake znače. Sve te oznake koriste se figurativno u vezi s božićnim drvcima i upravo to preneseno značenje bi moglo reći više o drvcu. Na taj način se može riječima opisati dojam i atmosfera koju stvara božićno drvce.

Classic (Klasično)

= Typično, vrlo dobro, provjereno vremenom i popularan dugi niz godina

  • Drvce iz naše ponude označeno oznakom Classic ima svijetlu boju, nije prekriveno sijegom, prirodnog je izgleda.

Premium (Premium)

= Ima bolju kvalitetu od ostalih sličnih proizvoda

  • Drvce iz naše ponude označeno oznakom Premium je tamnije, nije prekriveno snijegom i također ima prirodan izgled.

Luxury Diamond (Luksuzan dijamant)

= Označava nešto što je jedinstveno i što će vas jako usrećiti jer to nemate često

  • Drvce iz naše ponude označeno oznakom Luxury Diamond prekriveno je snijegom koji podsjeća na mraz.

Exclusive (Ekskluzivno)

= Vrlo vrijedno i ograničeno na određeni krug ljudi koji ga imaju

  • Drvce iz naše ponude označeno oznakom Exclusive je prekriveno kristalima snijega i ima trobojne iglice. Zahvaljujući kombinaciji raznobojnih iglica stvara dojam još veće gustoće.

Royal (Kraljevsko)

  • Royal je oznaka za kraljevsku smreku koja ima potpuno realne iglice - 3D. Iglice su izrađena od PE materijala što im daje pravi i prirodan izgled. Osim toga ima gušće grančice. Je to jedno od naših najgušćih božićnih drvca.

 

Vjerujemo da će vam ovaj kratak pregled pomoći pri odabiru drvca iz snova. Želimo vam puno snage za božićne pripreme i dobro oko pri odabiru vašeg božićnog drvca.

Ako trebate više informacija i inspiracija o Božiću, posjetite naše savjetovalište.