Vožnja s neuravnoteženim kotačima vrlo je neugodna. Vibracije upravljača, loša vozna svojstva i prekomjerna istrošenost guma, amortizera, dijelova ovjesa i slično. Sigurnost u ovom slučaju nije upitna. Uređaji za balansiranje kotača mogu jednostavno izmjeriti neravnotežu i odrediti mjesto za postavljanje utega. Stoga je potrebno uravnotežiti kotače svaki put kada se mijenjaju.

Danas ne možemo zamisliti vulkanizerski servis bez uređaja za balansiranje kotača. Ubraja se u osnovnu opremu autoservisa. Odaberite iz naše široke ponude pouzdanih uređaja za balansiranje guma za balansiranje kotača automobila, kamiona ili motocikala. Prikladni su i za čelične i za aluminijske diskove. U ponudi su i automatske i poluautomatske balanserke koje će Vam svojim funkcijama olakšati rad. Ne morate ručno unositi parametre kotača jer ih automatski balanser učitava umjesto vas. Neki balanseri imaju ALU-S program, koji će pronaći pravo mjesto za pričvršćivanje utega. Iznimno su precizni zahvaljujući sustavu piezoelektričnog senzora. Oni će primijetiti i najmanju neravnotežu kotača. Automatsko pokretanje nakon preklapanja zaštitnog poklopca također je praktična funkcija. Zahvaljujući pravom balanseru vaš rad u vulkanizerskom servisu bit će brz i učinkovit. Svi balanseri imaju točna i pouzdana mjerenja.

Osim toga, nudimo vam i niz dodataka i rezervnih dijelova. Ne zaboravite naručiti utege za balansiranje za pravilno balansiranje kotača. Dijele se na naljepljive i samoljepljive. Zasebna kategorija je prah za balansiranje, koji je pogodan za autobuse, kamione, trolejbuse itd.

Brze informacije Balansirke za gume
Balansirka kotača za motocikleBalansirka kotača za motocikle

Balansirka kotača za motocikle

Nije na zalihi
54,06 €
43,25 € bez PDV-a
Balansirka kotača - balanser, namijenjen je za balansiranje kotača motocikla.