Okićen i svijetao Božić već ove godine, zahvaljujući našim božićnim ukrasima! Božićni ukrasi mogu biti različitih oblika i boja, ovisi samo o vašim željama. Ukrasite svoja ulazna vrata prekrasnim božićnim vjenčićem, razveselite djecu ukrasima s božićnim sobovima, a na prozore objesite jednu od naših božićnih girlandi!

Božićno drvce neizostavan je dio Božića, hoćete li ove godine odabrati neobično umjetno zasnježeno drvce, klasičnu umjetnu jelku s božićnom zvijezdom ili moderno drveno drvce koje će trajati dugi niz godina?

Božićna rasvjeta

Božić bez lampica uopće nije Božić! Božićna svjetlosna zavjesa sa zvjezdicama savršena je za prozore. Za osvjetljavanje drvca koristite klasični svjetleći lančić s malim led lampicama ili savršenu imitaciju starog klasika - lančić s lampicama u obliku svjećica, koji možete koristiti i na otvorenom. A budući da svjetla nikad dosta, uljepšajte svoj vrt ili vrt ispred šarenih vanjskih svjetala!

Božićni ukrasi

Božićni ukrasi za borko nikako ne smiju nedostajati u našoj ponudi. Stavite svjetlucavu srebrnu ili zlatnu zvijezdu na vrh drvca, a preostale grane ukrasite npr. setom drvenih zvijezda. Ne zaboravite i svjetlucavu girlandu koja će u kombinaciji s lampicama savršeno osvijetliti vaše drvce!


Što vaše božićno drvce otkriva o vama

Što vaše božićno drvce otkriva o vama

Jeste li klasičar, romantičar ili biste blagdane radije proveli daleko od blagdanske vreve? Odabir božićnog drvca otkriva puno o tome kako provodite blagdane, ali i kako vas ljudi oko vas doživljavaju. Ako želite poslati pravi signal svojoj obitelji ili kupcima, ne smijete podcijeniti njegov izbor. Što vaše božićno drvce otkriva o vama?


Božićni ukras 2023

Božićni ukras 2023

Božićni blagdani vrijeme su radosti, ljubavi i obiteljskog blagostanja. Jedan od načina da ovu čarobnu atmosferu prenesete u svoj dom je božićno ukrašavanje. U ovom ćemo članku pogledati koje su prednosti božićnih ukrasa i zašto biste trebali razmisliti o ulaganju u njih.


Božićna svjetla i 2 važne razlike među njima.

Božićna svjetla i 2 važne razlike među njima.

Božićne lampice uljepšat će svaku prostoriju, božićno drvce ili vrt te pomoći u stvaranju božićnog ugođaja. Pokazat ćemo vam koje božićne lampice imamo u ponudi i kako odabrati božićne lampice.


Ovo je 6 ideja za božićne darove za djecu

Ovo je 6 ideja za božićne darove za djecu

Bliži se Božić i sigurno mnogi od nas već razmišljaju čime bismo obradovali svoju djecu. Vjerujemo da ćete pronaći inspiraciju i odabrati božićni poklon u udobnosti svog doma i bez nepotrebnog predbožićnog stresa.