Pokrivna (zaštitna) cerada ili celta izvrstan je pomoćnik koji će vam pomoći da sve predmete održite suhima i zaštitite ih od nepovoljnih vremenskih uvjeta. Uz pomoć naših cerada možete zaštititi predmete od kiše, snijega, sunca i nepredvidivog vremena npr. automobil, robu, bazen, radove u izgradnji, pješčanik, vrtni namještaj ili bilo što drugo. Naše pokrivne (zaštitne cerade) i celte dolaze u različitim težinama tako da možete lako odabrati pravu plahtu prema svojim željama. Osim toga, cerade imamo na zalihi, tako da je isporuka vrlo brza.

Značajke

  • Zaštitne cerade opremljene su praktičnim ušicama posvuda.
  • Naše cerade imaju izvrsna zaštitna svojstva od kiše, sunca i vjetra.
  • Svaka cerada ima potrebne ušice za čvrsto pričvršćivanje, gdje god želite.
  • Nudimo cerade u nekoliko veličina, tako da će vam pružiti različite mogućnosti pokrivanja bilo čega.

45 G/M2 PLAVA

Vodonepropusne cerade težine 45g/m2 izrađene su od polipropilena. Pokrivne cerade su opremljene aluminijskim otvorima koji su međusobno udaljeni 1 m i služe za pričvršćivanje i bolje učvršćivanje pokrivne cerade/celta.

75 G/M2 PLAVA

Vodonepropusne cerade težine 75g/m2 izrađene su od polipropilena. Pokrivne cerade su opremljene aluminijskim otvorima koji su međusobno udaljeni 1 m i služe za pričvršćivanje i bolje učvršćivanje pokrivne cerade/celta.

130 G/M2 ZELENO - SREBRNA

Vodonepropusne cerade težine 130g/m2 izrađene su od polipropilena. Pokrivne cerade su opremljene aluminijskim otvorima koji su međusobno udaljeni 1 m i služe za pričvršćivanje i bolje učvršćivanje pokrivne cerade/celta.

130 G/M2 SREBRNO - ZELENA

Vodonepropusne cerade težine 130g/m2 izrađene su od polipropilena. Pokrivne cerade su opremljene aluminijskim otvorima koji su međusobno udaljeni 1 m i služe za pričvršćivanje i bolje učvršćivanje pokrivne cerade/celta.

200 G/M2 SREBRNA

Vodonepropusne cerade težine 200g/m2 izrađene su od polipropilena. Pokrivne ploče su opremljene aluminijskim otvorima koji su međusobno udaljeni 1 m i služe za pričvršćivanje i bolje učvršćivanje pokrivne ploče/celta.

210 G/M2 SREBRNO-SMEĐA

Vodonepropusne cerade težine 210g/m2 izrađene su od polipropilena. Pokrivne cerade su opremljene aluminijskim otvorima koji su međusobno udaljeni 1 m i služe za pričvršćivanje i bolje učvršćivanje pokrivne cerade/celta.

260 G/M2 SREBRNO-CRNA

Vodonepropusne cerade težine 260g/m2 izrađene su od polipropilena. Pokrivne cerade su opremljene aluminijskim otvorima koji su međusobno udaljeni 1 m i služe za pričvršćivanje i bolje učvršćivanje pokrivne cerade/celta

260 G/M2 SREBRNA

Vodonepropusne cerade težine 260g/m2 izrađene su od polipropilena. Pokrivne cerade su opremljene aluminijskim otvorima koji su međusobno udaljeni 1 m i služe za pričvršćivanje i bolje učvršćivanje pokrivne cerade/celta.

Prednosti

  • Jedna od najvećih prednosti cerada i cerada je zaštita od sunčeve svjetlosti. Cerade i kelti pružaju ugodan zasjenjeni prostor gdje se možete rashladiti i opustiti. Također će vam omogućiti korištenje vanjskog prostora čak i u slučaju blagih pljuskova ili ljetnih oluja, kada biste inače morali zatvoriti terasu ili vrt.
  • Osim zaštite od sunca, cerade i cerade štite i od kiše, vjetra i drugih nepovoljnih vremenskih uvjeta. Izrađene su od vodootpornih i izdržljivih materijala koji sprječavaju prodor vode i štite vaš vanjski namještaj, roštilje, biljke i druge stvari od oštećenja.
  • Još jedna prednost cerada je jednostavno postavljanje i korištenje. Poklopci su opremljeni ušicama koje vam omogućuju jednostavno i brzo sastavljanje i rastavljanje.

Dodatci ku zaštitnim ceradama

Međutim, kako bi cerada imala maksimalnu učinkovitost i izdržljivost, važno je imati odgovarajući pribor za ceradu. U ovoj kategoriji nudimo vam različite vrste dodataka koje možete koristiti zajedno s ceradom kako biste osigurali bolju zaštitu svojih stvari.

Jedan od najvažnijih dodataka za cerade su sustavi za pričvršćivanje. Ovi sustavi omogućuju čvrsto pričvršćivanje cerade na predmet, čime se sprječava neželjeno trganje ili otpuhivanje cerade. Postoji nekoliko vrsta sustava za pričvršćivanje, kao što su karabineri, kuke, potezna i elastična užad. Odaberite onaj koji najbolje odgovara vašim potrebama i vrsti cerade.