Još jedan dio svakog profesionalnog auto servisa ili radionice je, naravno, dizalica mjenjača. Kao što naziv govori, najviše ćete ga cijeniti prilikom sastavljanja i rastavljanja prednjih osovina, ali ga možete koristiti i pri mijenjanju spojke, radu na ovjesu kotača ili čak ispušnom sustavu i mnogim drugim poslovima. Možda se ne čini tako, ali upotreba je zaista široka, samo trebate odabrati odgovarajuću dizalicu.

Korištenjem modernih hidrauličkih sustava osiguravaju glatko podizanje i rukovanje mjenjačima različitih veličina. Njihova čvrsta konstrukcija i izdržljiva površina jamče dug život i otpornost na habanje. Hidraulički tip podizanja je lakši za rukovanje. U ovom slučaju imate izbor između ručne i nožne pumpe. Oba imaju svoje prednosti, ali ako želite imati slobodne ruke spremne za rukovanje mjenjačem, preporučamo odabir nožne pumpe.

💡 Kao i kod drugih hidrauličkih uređaja, pripazite na sigurnost i ne ostavljajte dizalicu opterećenu duže vrijeme. Pod utjecajem previsokog tlaka hidraulika može popustiti i može doći do neželjenog pokretanja.

Kod nas možete pronaći i mehaničke prijenosne dizalice, čiji je sustav podizanja baziran na tzv leptir maticu, koju zatežete ili odvrnete za postavljanje teleskopske ruke mosta.

Ukoliko ćete dizalicu u potpunosti koristiti i za druge poslove, kao što su spomenuti radovi na ovjesu kotača, sustavu goriva ili drugim pogonskim elementima, nemojte zaboraviti odabrati dizalicu s adapterom ili kupiti univerzalni adapter. Sastavljanje je jednostavno, a pomoć nezamjenjiva. Čimbenici upotrebljivosti i sigurnosti također uključuju stabilnost, u ovom slučaju što je baza šira, dizalo je stabilnije, lakše je rukovati i veća je sigurnost.

Brze informacije
Dizalica za mjenjače - 750 kgDizalica za mjenjače - 750 kg

Dizalica za mjenjače - 750 kg

<p>Broj zvijezdica je</p> 5 iz 5
Na zalihi
83,23 €
66,58 € bez PDV-a
Dizalica mjenjača nosivosti 750 kg. Profesionalna mehanička dizalica namijenjena je za podizanje mjenjača ili motora.