Dizalice su jedan od najvažnijih alata u autoservisima i radionicama. Dizalice s četiri stupa su nešto što podiže radionicu na višu razinu. Rade na principu platforme, tako da se automobil ne podiže pomoću podiznih točaka već čvrsto stoji na kotačima. Stoga se ovaj tip uglavnom koristi u radovima gdje je potrebno ostaviti ovjes kotača opterećen. Oni mogu udobno raditi sa širokim rasponom automobila. No prostorno su znatno zahtjevniji. U usporedbi s dvostupnim dizalicama, one su i skuplje, ali s odgovarajućom opremom nema posla koji ne mogu obaviti. Oni se naširoko koriste pri podešavanju geometrije, jer čak i kada se podiže ovjes kotača je opterećen, ali moraju imati posebnu opremu.

Njihova visoka nosivost i pouzdanost čine ih nezamjenjivima za širok raspon vozila, uključujući automobile, gospodarska vozila i kombije. Ove dizalice dizajnirane su imajući na umu sigurnost i učinkovitost, nude robusnu konstrukciju i posebne sigurnosne značajke.

Glavne karakteristike dizalica s četiri stupa su:

  • Mogućnost postavljanja razmaka platformi, što omogućuje rad s vozilima različitih dimenzija.
  • Poklopci za užad i bravice koje sprječavaju nekontrolirano kretanje vozila.
  • Masivna i stabilna konstrukcija s protukliznim rampama od izdržljivog čelika.
  • Elektrohidraulički pogon za pouzdan rad bez puno potrebe za održavanjem.

Možete birati između klasične dizalice s četiri stupa ili dizalice s dodatnom dizalicom sa škarama, što profesionalcima daje još veću fleksibilnost u radu. Ova dizalica je idealna za izvođenje geometrije kotača, budući da je opremljena okretnim pločama i ekspanzionim pločama za točan nagib kotača i toe-in. Njegova robusna konstrukcija i sigurnosne značajke osiguravaju ne samo učinkovit rad, već i sigurnost pri rukovanju vozilima.

Za autodijelove i servisne centre koji trebaju pouzdan alat za podešavanje kotača i održavanje vozila, ova dizalica s četiri stupa i dodatnom dizalicom sa škarama idealan je izbor. Sa svojim širokim rasponom upotrebe i izvrsnom sigurnosnom opremom, predstavlja neprocjenjivu investiciju za učinkovit i siguran rad u automehaničarskim radionicama.