Imamo raznolik izbor zabavnih i poučnih igračaka za vašu djecu. Pažljivo birajte igračke za malu i stariju djecu. Igračke ne trebaju biti samo zabavne, već i sigurne. Razveselite svoju djevojčicu prekrasnim kolicima za lutke i dječjom kuhinjom s posuđem. Dečki će rado izgraditi kuću od drvenog seta za slaganje, na primjer, na podu na puzzle podlozi od pjene. S prijateljima će se oboje zabaviti svirajući popularnu dječju klavijaturu. U našom webshopu ćete na jednom mjestu pronaći sve vrste igračaka za djevojčice i dječake.

Brze informacije
Edukativna ploča za djecu MačkaEdukativna ploča za djecu Mačka

Edukativna ploča za djecu Mačka

Na zalihi
36,35 €
29,08 € bez PDV-a
Edukativna ploča za djecu Mačička po Montessori principu. Ova edukativna Montessori igračka potiče bebu na kreativno smišljanje novih igara…
Brze informacije
Dječja kuhinjaDječja kuhinja

Dječja kuhinja

Na zalihi
90,53 €
72,42 € bez PDV-a
Drvena kuhinja marke Ricokids izrađena od kvalitetnih materijala u prekrasnoj bijeloj boji.
Brze informacije Akcijski -28%
Interaktivni psić BaxInteraktivni psić Bax

Interaktivni psić Bax

Na zalihi
20,25 € 28,03 €
16,20 € bez PDV-a
Interaktivni psić Bax će postati veliki prijatelj vaše djece. S njim će doživjeti puno zabave i naučiti kako se pravilno brinuti za kućnog…
Brze informacije
Interaktivna dječja kuhinja ChefInteraktivna dječja kuhinja Chef

Interaktivna dječja kuhinja Chef

Na zalihi
51,97 €
41,58 € bez PDV-a
Interaktivna dječja kuhinja s priborom, slavinom i plamenicima bit će izvrstan poklon za male ljubitelje kuhanja. Kuhinja savršeno oponaša…
Brze informacije
Kuca za lutke PrincessKuca za lutke Princess

Kuca za lutke Princess

Na zalihi
33,22 €
26,58 € bez PDV-a
Kuća za lutke s četiri prekrasne sobe, dva kata i namještajem oduševit će svaku djevojčicu. Set uključuje namještaj i lutku. Još jedna…
Brze informacije Akcijski
Plišani zeko 49cm bijeliPlišani zeko 49cm bijeli

Plišani zeko 49cm bijeli

Na zalihi
9,46 €
7,57 € bez PDV-a
Plišani mekani zeko 49 cm bijeli poslužit će kao jastuk za najmlađe. Idealan poklon i društvo za maženje djece i odraslih.
Brze informacije
Dječja drvena gitara White FunDječja drvena gitara White Fun

Dječja drvena gitara White Fun

Na zalihi
28,03 €
22,42 € bez PDV-a
Dječja drvena gitara je igračka za sve male pjevače i svirače. Dječja gitara dizajnirana je tako da ima sve karakteristike klasične gitare.

Dječji dan i neke sjajne ideje za darove za djecu

Dječji dan i neke sjajne ideje za darove za djecu

Dječji dan je praznik koji se obilježava svake godine 1. lipnja. Dan pun zabave, smijeha i veselja za svu djecu. Ovaj blagdan slavimo od 1950. godine i još uvijek je vrlo popularan među mladima i starima.

Dan djeteta važan je praznik za djecu i roditelje diljem svijeta. Dan djeteta obilježava se kako bi se podsjetilo na važnost djece u društvu i pokazalo koliko su važna za budućnost naše zemlje. Dan je to kada svako dijete zaslužuje da ga proslavimo i da mu pokažemo koliko nam je važno.

Proslavite ga s nama

Za djecu ovaj dan obično znači dan pun igre, natjecanja i zabave. Odabir poklona za Dječji dan može biti veliki problem, pogotovo za one koji ne znaju što bi njihova djeca najviše voljela. U ovom ćemo članku pogledati neke sjajne ideje za darove za djecu različite dobi koje bi mogle olakšati izbor.

Za predškolsku djecu koja uče istraživati ​​svijet oko sebe, razmislite o interaktivnim igračkama koje pomažu u razvoju njihovih vještina i kreativnosti. Na primjer, šarene slagalice, kockice...

Za djecu školske dobi koja već uče čitati i pisati, možete razmisliti o izazovnijim kockama, logičkim igrama, robotima ili čak mikroskopima i teleskopima kako biste im pomogli razviti interes za znanost.

Za djecu koja su znatiželjna i vole otkrivati ​​nove stvari, možete razmisliti o nečemu usmjerenom na aktivnosti na otvorenom, poput profesionalnog kompasa, košare za piknik, Led čeone svjetiljke,..

Za djecu koja vole glazbu i ples, možete razmisliti o darovima kao što su klavir, gitara ili set bubnjeva, ili čak ulaznice za koncert ili plesnu školu.

Za djecu koja vole sport možete razmisliti o poklonima kao što su lopte, bicikli, romobili, skateboardi ili čak ulaznice za sportske događaje.

Za djecu koja vole kreativne aktivnosti, možete razmotriti razne setove za slikanje, modeliranje.

Dječji dan također je od velike važnosti za roditelje jer im omogućuje da provedu vrijeme sa svojom djecom i učine nešto posebno za njih. Roditelji mogu organizirati različite aktivnosti za svoju djecu, poput piknika u prirodi, posjeta zabavnom parku, igralištu ili muzeju ili jednostavno zajedničko druženje u igri i stvaranju uspomena.

Svim mališanima želimo prekrasan dječji dan!!