Djeca obožavaju ljuljačke! Priuštite im zabavu na ljuljački u vlastitom vrtu ili na terasi ili u dječjoj sobi. Nudimo širok izbor ljuljački za djecu i bebe. Ljuljačke tipa "rodino gnijezdo" izvrsne su za boravak na otvorenom zahvaljujući materijalu koji se koristi. Uz nosivost do 150 kg možete uživati ​​u ljuljanju zajedno sa svojim mališanima.

Drvene ljuljačke odličan su izbor za dječju sobu ili unutarnje igralište. Izaberite ljuljačku s naslonom ili ljuljačku bez naslona. Zahvaljujući priloženim jastucima, ljuljanje će biti ugodno, a vaša djeca će se jako zabaviti. Drvene ljuljačke prikladne su i za manju djecu.

Imate li kod kuće male "penjalice", plastična ljuljačka - disk bit će najbolja zabava, a uz to ćete podržati tjelesnu aktivnost lako i jednostavno - na zabavan način!

Brze informacije Odaberite božićni poklon za djecu Akcijski -21% Zajamčena dostava do Božića
Ljuljačka - ptičje gnijezdo BLUE 110cm EcotoysLjuljačka - ptičje gnijezdo BLUE 110cm Ecotoys

Ljuljačka - ptičje gnijezdo BLUE 110cm Ecotoys

Na zalihi
57,39 € 72,40 €
45,91 € bez PDV-a
Ljuljačka ptičje gnijezdo savršeno je rješenje za vaš vrt i igralište. Doživite radost ljuljanja sa svojom djecom i uživajte u danima punim…
Brze informacije Odaberite božićni poklon za djecu
Ljuljačka - gnijezdo plava 95cmLjuljačka - gnijezdo plava 95cm

Ljuljačka - gnijezdo plava 95cm

Nije na zalihi
61,97 €
49,58 € bez PDV-a
Ljuljačka – gnijezdo je savršeno rješenje za vaš vrt i igralište. Doživite radost ljuljanja sa svojom djecom i uživajte u danima punim…