Ukoliko već imate plastenik ili staklenik, možete kupiti pribor za staklenike, vrtne rukavice, mini plastenike, žardinjere, okorjenjivače, vrtnu lopatu, popravne trake za plastenik... Pribor za staklenike će povećati vašu kvalitetu i olakšati vaš rad. Maksimalno povećajte uspjeh svog staklenika s visokokvalitetnim priborom - Zašto ulagati i kako koristiti svom vrtu?

  • Pomagala za zalijevanje i gnojidbu olakšavaju održavanje i osiguravaju da vaše biljke dobiju točno onu količinu vode i hranjiva koja im je potrebna.
  • Sadilice, ukorjenjivači za presadnice: stvaraju idealne uvjete za rast sadnica pod vašim nadzorom.
  • Vrtne rukavice: savršeni su pomoćnik za sadnju, kopanje, čupanje korova i drugo čišćenje vrta.
  • Kvalitetni dodaci dizajnirani su za jednostavnu ugradnju i korištenje. Ništa vam neće stajati na putu do uspješnog i učinkovitog uzgoja.
  • Optimalni uvjeti stvoreni dodacima dovode do većih prinosa i bolje kvalitete usjeva. Dobit ćete više od svog truda u vrtu.
Brze informacije
Letva za sjetvu, 1m, drvenaLetva za sjetvu, 1m, drvena

Letva za sjetvu, 1m, drvena

Na zalihi
9,28 €
7,42 € bez PDV-a
Letva za sjetvu služi za stvaranje brazde u koju sijemo sitno sjeme. Praktičan pomoćnik koji omogućuje brzu i pravilnu sjetvu sjemena.

Uzgoj za početnike u plasteniku

Uzgoj za početnike u plasteniku

Kompletan vodič za uzgoj u plasteniku - Kako započeti uzgoj povrća?

Jeste li već odabrali staklenik ili plastenik? Ako niste, na sljedećim poveznicama pronaći ćete mnogo korisnih savjeta o odabiru pravog proizvoda za vas.