Grebalice za mačke bitna su oprema svakog kućanstva s ovim ljubimcem! Stalak za grebanje uvijek ćete cijeniti kada vaša mačka treba više stimulacije i aktivnosti.

Rado će se penjati na grebalicu, igrati se igračkama pričvršćenim na gumicu, češkati pandžama i protezati se. Ili dolazi ovdje samo da se opusti.

Grebalica za mačke svih dobi - od mačića do odrasle - Ima praktične ljestve tako da se i manja mačka može popeti na nju, udobnu kutiju za pijesak i toliko različitih platformi i visećih igračaka da poludite!

Grebalica će također biti dizajnerska alternativa za svaki moderan dom. Zahvaljujući svom ugodnom izgledu, neće vam smetati, au isto vrijeme stvorit će mjesto za opuštanje i zabavu vaše životinje.

Manja grebalica bit će prikladan izbor za manje prostore ili za manje životinje. Čak će i mačići uživati. Naravno, tu je i površina za grebanje, mekana zona za odmor i viseće igračke.

Ako je vaša mačka stvarno aktivno stvorenje, osigurajte joj grebalicu kao i tunel za igru. Rado će ga koristiti kao skrovište ili kao još jedno "drvo za penjanje".

Brze informacije
Grebalica za mačke 55,5 cm ShamGrebalica za mačke 55,5 cm Sham

Grebalica za mačke 55,5 cm Sham

Na zalihi
37,38 €
29,90 € bez PDV-a
Grebalica za mačke s mjestom za odmor savršeno je rješenje za zaštitu vašeg namještaja, a istovremeno vašem ljubimcu pružate ugodan dom.