Tražite li pouzdano i pristupačno rješenje za privremeno ili prijenosno skladištenje? Trebate li skladištiti puno materijala ili robe? Idealno rješenje za vas bit će ceradna hala! Također možete koristiti ovaj praktični prijenosni "šator" za catering događanja, vjenčanja, korporativna događanja ili kao komercijalni prostor na tržnici ili izložbi. Na primjer, možete ih koristiti za izradu natkrivene terase za svoju tvrtku, koristiti je kao mobilni stalak ili kao sklonište za vozila. Montažne ceradne hale su univerzalne, lako i brzo ih možete montirati bilo gdje. Imaju vodootporni materijal, tako da će vaša roba i materijali biti apsolutno sigurni.

Odaberite, primjerice, praktičnu sklopivu halu 4x6 metara! Cerada je izrađena od visokokvalitetnog polietilena, a konstrukcija od visokokvalitetnog čelika - zahvaljujući čemu mogu izdržati i najgore vremenske uvjete. Cerada je vodootporna zahvaljujući dvostruko pletenoj unutarnjoj mreži. Hala ima dva ulaza s obje strane i uklanjanjem jedne od bočnih ploča lako možete napraviti drugu.

Tražite nešto veće? Skladišna hala Professional. Cerada je izrađena od čvrstog PVC materijala, s unutarnje strane presvučena izdržljivom mrežom. Otporan je na UV zračenje i jamči postojanost pigmenta i materijala. 100% je vodootporan. Krovni lim je dovoljno čvrst da se ne pomiče u svim, pa i najzahtjevnijim vremenskim uvjetima. Šator ima ojačanu konstrukciju i klinove za pričvršćivanje koji ga čvrsto drže u tlu.

Brze informacije
Skladišna hala 4x6m PE ClassicSkladišna hala 4x6m PE Classic

Skladišna hala 4x6m PE Classic

Nije na zalihi
728,13 €
582,50 € bez PDV-a
Skladišna hala dimenzija 4 x 6 metara izrađena od visokokvalitetnog vodonepropusnog PE materijala 260 g/m2. Visokokvalitetna čelična…
Brze informacije
Hala/garaža 4x6x2m Comfort PVC 560gHala/garaža 4x6x2m Comfort PVC 560g

Hala/garaža 4x6x2m Comfort PVC 560g

Za narudžbu unutar 4 tjedna
998,96 €
799,17 € bez PDV-a
Skladišna hala/garaža 4x6m bočne visine 2m sa čvrstom čeličnom konstrukcijom i šatorom od visokokvalitetnog PVC-a (polivinil klorida) 560g…
Brze informacije
Skladišna hala 3x6m PE ClassicSkladišna hala 3x6m PE Classic

Skladišna hala 3x6m PE Classic

<p>Broj zvijezdica je</p> 5 iz 5
Nije na zalihi
676,04 €
540,83 € bez PDV-a
Skladišna hala veličine 3 x 6 metara s vodonepropusnim ceradama od najkvalitetnijeg PE materijala.