Insekti su često neugodan pratilac u vašem domu, vrtu ili terasi. Sjedenje u trenucima ljetne večeri može biti jako loše za male insekte. Komarci, moljci, ose i pčele, muhe... riješite ih se jednom zauvijek!

Lampa protiv komaraca je moderan hvatač insekata koji na higijenski način uništava leteće insekte. Posebna valna duljina svjetlosnog spektra s ultraljubičastim svjetlom je sigurno rješenje. Ljubičasta svjetlost ne utječe na zdravlje ljudi i životinja. Za svoj rad ne koristi nikakve kemikalije i može biti uključen non-stop, 24 sata dnevno.

Inteligentna LED lampa protiv insekata koristi ultraljubičasto svjetlo i apsolutno je sigurna. Ne šteti ljudima i životinjama i možete ga koristiti bilo gdje! Kod kuće, u interijeru, u vrtu ili na balkonu, u restoranu, u hotelu, u skladištu hrane, u trgovini... zaista bilo gdje. Svjetlost privlači insekte, koji umiru kada se približe električnoj mreži. I tako možete uživati ​​u nesmetanom boravku vani i držati svoje proizvode potpuno sigurnima.

Brze informacije Ljetna rasprodaja Akcijski -34%
Lampa protiv komaraca 4W 230V SmallLampa protiv komaraca 4W 230V Small

Lampa protiv komaraca 4W 230V Small

<p>Broj zvijezdica je</p> 5 iz 5
Na zalihi
10,31 € 15,53 €
8,25 € bez PDV-a
Pitate li se kako se riješiti dosadnih insekata u stanu, vrtu ili na terasi? Imamo za vas sigurno rješenje: moderna zamka za insekte!