U automobilskoj industriji kvalitetna izolacija sve je važnija ne samo za udobnost vozača i putnika, već i za povećanje energetske učinkovitosti i smanjenje razine buke. Toplinska i zvučna izolacija osigurava udobnu i tišu vožnju, poboljšava energetsku učinkovitost i smanjuje razinu buke u kabini vozila. U ovoj kategoriji fokusirani smo na razne izolacijske materijale i dodatke za automobile, uključujući izolaciju za vrata, ispod haube, u prtljažnim prostorima, ali ne samo to, ponudit ćemo vam i popularne akustične panele pogodne za studije za snimanje, studije, dvorane, društvene prostorije ili kina . Tražite izolaciju prozora ili vrata u svom domu? Još uvijek ste na pravom mjestu.

Toplinska izolacija važna je za održavanje točne temperature u kabini i za zaštitu dijelova ispod poklopca od pregrijavanja. Ovi izolacijski materijali povećavaju učinkovitost klima uređaja i osiguravaju udobnost vožnje. Za gospodarska vozila izolacija tovarnih prostora također je vrlo važna jer održava optimalne temperaturne uvjete za robu koja se prevozi. Bilo da se radi o prijevozu hrane ili druge robe osjetljive na temperaturne oscilacije.

Zvučna izolacija smanjuje buku koja izvana ulazi u kabinu vozila. To uključuje izolaciju na vratima, podu i stropu vozila, što doprinosi tišem okruženju u vožnji, većoj udobnosti vožnje i time smanjenom umoru od dugih putovanja.

Prilikom ugradnje ovih izolacijskih materijala važno je imati odgovarajući pribor kao što su sredstva za čišćenje, ljepila, valjci i boje. Ovi dodaci pomažu osigurati učinkovitu ugradnju i poboljšavaju učinkovitost izolacijskih materijala.

Za one koji preferiraju cjelovita rješenja nudimo izolacijske setove koji uključuju sav potreban materijal i upute za profesionalnu montažu.

Izolacija je savršeno rješenje bilo da želite pridonijeti povećanju udobnosti u automobilu, većoj sigurnosti, osiguravanju standarda, uštedi energije u kućanstvima, zvučnoj izolaciji potrebnih prostorija i svemu ostalom što vam padne na pamet. Bilo da se radi o vašem osobnom vozilu, gospodarskom vozilu, domu ili garaži, pravi će u osnovi utjecati na vaš osjećaj udobnosti i sigurnosti.

Birajte iz široke ponude izolacijskih materijala i dodataka.

Brze informacije Akcijski -11%
Kontaktno ljepilo 500 mlKontaktno ljepilo 500 ml

Kontaktno ljepilo 500 ml

Na zalihi
8,03 € 9,06 €
6,42 € bez PDV-a
Univerzalno kontaktno ljepilo u spreju 500ml, pogodno za lijepljenje zvučne izolacije.
Brze informacije Akcijski -14%
Aluminijska traka PP 50mm/50m/0,3mmAluminijska traka PP 50mm/50m/0,3mm

Aluminijska traka PP 50mm/50m/0,3mm

Na zalihi
4,48 € 5,21 €
3,58 € bez PDV-a
Aluminijska traka pogodna za lijepljenje i spajanje toplinske izolacije. Debljina: 0,03 mm, širina: 50 mm i ukupna dužina: 50 m.