Kampiranje

Imamo sav pribor za kampiranje! Opremite se u našoj e-trgovini i doživite nezaboravno kampiranje na otvorenom.

Plinski plamenici

Plinski plamenik je nerazdvojni pomoćnik na šatoru. Kompaktan je, brz i jednostavan za korištenje. Profesionalni YATO plinski plamenik ima maksimalnu radnu temperaturu do 1.300 °C - osim za kampiranje, izvrstan je i za rad u radionici, sklapanje čvrsto prianjajućih dijelova strojeva, odmrzavanje, sušenje... Ili posegnite za Alpen Camping Pro plinskim plamenikom sa 4 patrone u pakiranju.

Plinski štednjaci

Plinski štednjak idealan je za pripremu toplih obroka u kampu. Plinski štednjak za kampiranje Marco s 2 kartuše za punjenje praktičan je pomoćnik za sva vaša putovanja. Koristeći ovaj štednjak, možete kuhati za sebe i cijelu obitelj udobno i brzo, bilo gdje.

Plinski štednjak Kemping je mali, kompaktan i praktičan prijenosni štednjak, pogodan i za manje piknike i kraća putovanja. Peć za kampiranje imamo u pakiranju s dva uloška.

Plinske patrone

Rezervni ulošci za plinske plamenike i štednjake također će stati u vašu zalihu, za svaki slučaj. Samo odaberite vrstu uloška prikladnu za dati štednjak ili plamenik.

Solarni tuš

Solarni tuševi učinit će vaše kampiranje lakšim i ugodnijim. Ne morate više tražiti tuševe od cigle, samo napunite ovu crnu vreću vodom, pustite da se zagrije na suncu i to je to! U našoj ponudi možete odabrati solarni tuš prema volumenu - 10 litara, 20 litara ili čak 40 litara!

Vreće za spavanje

Bez kvalitetne vreće za spavanje ne biste udobno spavali na kampiranju. Odaberite, primjerice, vreću za spavanje Meadow - udobna je, lagana (0,93 kg), vodootporna, antialergijska i prikladna do 5°C.

Turistički šatori

Uz dobar šator za kampiranje, kampiranje će biti iskustvo kamo god pošli. Naši šatori su prikladni za odmor, kampiranje, ribolov ili opuštanje u prirodi. U šator za 4 osobe udobno se može smjestiti četveročlana obitelj, a po potrebi može stati još jedna osoba.Turistický stan Iglu je skvelý do každej situácie a vďaka praktickej predsieni máte aj odkladacie miesto na mokré topánky či špinavé náčinie. 

Stolovi i stolice 

Stolovi i stolice za kampiranje stvorit će osjećaj boravka u najboljem restoranu, u prirodi! Sklopivi stol poslužit će kao blagovaonski ili pomoćni stol, a u kombinaciji sa stolicama za njim udobno mogu jesti do četiri osobe. Ako je potrebno, možete zasebno kupiti drugu stolicu.

Brze informacije Action -21% Jesenska rasprodaja
Podloga za kampiranje 1x2,5m 430g plavaPodloga za kampiranje 1x2,5m 430g plava

Podloga za kampiranje 1x2,5m 430g plava

Na zalihi
26,25 € 33,12 €
21 € bez PDV-a
Podloga za kampiranje je izdržljiva prostirka za svakog ljubitelja kampiranja. Podloga za kampiranje može se koristiti u kamp halama,…
Brze informacije Action -8%
Plinska kartuša Camp

Plinska kartuša Camp

Na zalihi
7,94 € 8,63 €
6,35 € bez PDV-a
Punjenje kartuše sadržaja 300 g. Camp plinski uložak je napunjen mješavinom propan-butana.
Brze informacije Action -25% Jesenska rasprodaja
Podloga za kampiranje 1x2,5m 430g bežPodloga za kampiranje 1x2,5m 430g bež

Podloga za kampiranje 1x2,5m 430g bež

Na zalihi
25 € 33,12 €
20 € bez PDV-a
Podloga za kampiranje je izdržljiva prostirka za svakog ljubitelja kampiranja. Podloga za kampiranje može se koristiti u kamp halama,…
Brze informacije
LED čeona svjetiljka Dustin 1WLED čeona svjetiljka Dustin 1W

LED čeona svjetiljka Dustin 1W

Na zalihi
13,62 €
10,90 € bez PDV-a
Vanjska LED čeona svjetiljka 1W savršeno je prilagođena aktivnostima na otvorenom, kampiranju ili kada trebate svjetlo, a u isto vrijeme…
Brze informacije
Solarni tuš za kampiranje 10LSolarni tuš za kampiranje 10L

Solarni tuš za kampiranje 10L

Na zalihi
9,75 €
7,80 € bez PDV-a
Prijenosni solarni tuš 10l idealan je za kampiranje i izlete u prirodu, koristi sunčevu svjetlost i može zagrijati vodu do 50 stupnjeva.
Brze informacije Action -26% Jesenska rasprodaja
Trekking štapovi s futrolom BLUE TripTrekking štapovi s futrolom BLUE Trip

Trekking štapovi s futrolom BLUE Trip

Na zalihi
21,25 € 28,62 €
17 € bez PDV-a
Plavi štapovi za trekking za sve strastvene ljubitelje planinarenja za tzv Nordijsko hodanje pomažu tijekom hodanja angažirati cijelo…
Brze informacije
LED čeona svjetiljka Clark 1W

LED čeona svjetiljka Clark 1W

Na zalihi
8,74 €
6,99 € bez PDV-a
Vanjska LED čeona svjetiljka 1W savršeno je prilagođena aktivnostima na otvorenom, kampiranju ili kada trebate svjetlo, a u isto vrijeme…
Brze informacije
Stol za kampiranje 70x50cm WhiteStol za kampiranje 70x50cm White

Stol za kampiranje 70x50cm White

Na zalihi
36,12 €
28,90 € bez PDV-a
Sklopivi stol za kampiranje 70x50cm Idete li na kampiranje ili samo planirate vrtnu zabavu, gulaš s društvom negdje u šumi, svakako ne…