Kampiranje

Imamo sav pribor za kampiranje! Opremite se u našoj e-trgovini i doživite nezaboravno kampiranje na otvorenom.

Plinski plamenici

Plinski plamenik je nerazdvojni pomoćnik na šatoru. Kompaktan je, brz i jednostavan za korištenje. Profesionalni YATO plinski plamenik ima maksimalnu radnu temperaturu do 1.300 °C - osim za kampiranje, izvrstan je i za rad u radionici, sklapanje čvrsto prianjajućih dijelova strojeva, odmrzavanje, sušenje... Ili posegnite za Alpen Camping Pro plinskim plamenikom sa 4 patrone u pakiranju.

Plinski štednjaci

Plinski štednjak idealan je za pripremu toplih obroka u kampu. Plinski štednjak za kampiranje Marco s 2 kartuše za punjenje praktičan je pomoćnik za sva vaša putovanja. Koristeći ovaj štednjak, možete kuhati za sebe i cijelu obitelj udobno i brzo, bilo gdje.

Plinski štednjak Kemping je mali, kompaktan i praktičan prijenosni štednjak, pogodan i za manje piknike i kraća putovanja. Peć za kampiranje imamo u pakiranju s dva uloška.

Plinske patrone

Rezervni ulošci za plinske plamenike i štednjake također će stati u vašu zalihu, za svaki slučaj. Samo odaberite vrstu uloška prikladnu za dati štednjak ili plamenik.

Solarni tuš

Solarni tuševi učinit će vaše kampiranje lakšim i ugodnijim. Ne morate više tražiti tuševe od cigle, samo napunite ovu crnu vreću vodom, pustite da se zagrije na suncu i to je to! U našoj ponudi možete odabrati solarni tuš prema volumenu - 10 litara, 20 litara ili čak 40 litara!

Vreće za spavanje

Bez kvalitetne vreće za spavanje ne biste udobno spavali na kampiranju. Odaberite, primjerice, vreću za spavanje Meadow - udobna je, lagana (0,93 kg), vodootporna, antialergijska i prikladna do 5°C.

Turistički šatori

Uz dobar šator za kampiranje, kampiranje će biti iskustvo kamo god pošli. Naši šatori su prikladni za odmor, kampiranje, ribolov ili opuštanje u prirodi. U šator za 4 osobe udobno se može smjestiti četveročlana obitelj, a po potrebi može stati još jedna osoba.Turistický stan Iglu je skvelý do každej situácie a vďaka praktickej predsieni máte aj odkladacie miesto na mokré topánky či špinavé náčinie. 

Stolovi i stolice 

Stolovi i stolice za kampiranje stvorit će osjećaj boravka u najboljem restoranu, u prirodi! Sklopivi stol poslužit će kao blagovaonski ili pomoćni stol, a u kombinaciji sa stolicama za njim udobno mogu jesti do četiri osobe. Ako je potrebno, možete zasebno kupiti drugu stolicu.

Brze informacije
Turistički hladnjak 29L lubenicaTuristički hladnjak 29L lubenica

Turistički hladnjak 29L lubenica

Na zalihi
38,44 €
30,75 € bez PDV-a
Turistički hladnjak od 29l jedan je od neizostavnih dodataka za svakog entuzijastičnog turista i ljubitelja prirode koji svoju hranu i piće…
Brze informacije
Plinski plamenik do 1300 °CPlinski plamenik do 1300 °C

Plinski plamenik do 1300 °C

Na zalihi
3,03 €
2,42 € bez PDV-a
Plinski plamenik s keramičkim umetkom do 1300 °C s piezo upaljačom (pritiskom na tipku stvara se iskra koja pali struju plina) za…
Brze informacije Akcijski -14%
Podloga za kampiranje 1x2,5m 430g bežPodloga za kampiranje 1x2,5m 430g bež

Podloga za kampiranje 1x2,5m 430g bež

Na zalihi
23,85 € 27,60 €
19,08 € bez PDV-a
Podloga za kampiranje je izdržljiva prostirka za svakog ljubitelja kampiranja. Podloga za kampiranje može se koristiti u kamp halama,…
Brze informacije Akcijski -18%
LED čeona svjetiljka Dustin 1WLED čeona svjetiljka Dustin 1W

LED čeona svjetiljka Dustin 1W

Na zalihi
9,28 € 11,35 €
7,42 € bez PDV-a
Vanjska LED čeona svjetiljka 1W savršeno je prilagođena aktivnostima na otvorenom, kampiranju ili kada trebate svjetlo, a u isto vrijeme…
Brze informacije Akcijski -12%
Solarni tuš za kampiranje 10LSolarni tuš za kampiranje 10L

Solarni tuš za kampiranje 10L

Na zalihi
7,19 € 8,13 €
5,75 € bez PDV-a
Prijenosni solarni tuš 10l idealan je za kampiranje i izlete u prirodu, koristi sunčevu svjetlost i može zagrijati vodu do 50 stupnjeva.
Brze informacije
LED čeona svjetiljka Clark 1W

LED čeona svjetiljka Clark 1W

Na zalihi
7,29 €
5,83 € bez PDV-a
Vanjska LED čeona svjetiljka 1W savršeno je prilagođena aktivnostima na otvorenom, kampiranju ili kada trebate svjetlo, a u isto vrijeme…
Brze informacije
LED čeona svjetiljka Billy 3W

LED čeona svjetiljka Billy 3W

Na zalihi
5,22 €
4,18 € bez PDV-a
Vanjska LED čeona svjetiljka 3W savršeno je prilagođena aktivnostima na otvorenom, kampiranju ili kada trebate svjetlo, a u isto vrijeme…
Brze informacije
Plinska kartušaPlinska kartuša

Plinska kartuša

<p>Broj zvijezdica je</p> 5 iz 5
Na zalihi
3,03 €
2,42 € bez PDV-a
Plinska kartuša s navojem s kapacitetom 393 ml pogodna za plinska kuhala.