Mobilne dizalice motora olakšavaju rukovanje teškim predmetima u radionicama i specijaliziranim servisima. Radioničku dizalicu možete koristiti ne samo za rad s motorom, već i za premještanje drugih teških tereta u garaži. Motorne dizalice, inače žirafe, odlikuju se kvalitetnom izradom, čvrstim materijalima i velikom nosivošću. U ovom slučaju podizanje motora i ostalih tereta obavlja hidraulika, što uvelike olakšava podizanje motora i njihovu demontažu s karoserije vozila. Još jedna prednost i sastavni dio ovih alata su fiksni i rotirajući kotačići zahvaljujući kojima je podignuti predmet zaista lako pomicati.

Prilikom odabira motorne dizalice nemojte se fokusirati samo na nosivost. Provjerite kvalitetu materijala, postojan premaz koji će zaštititi od nepotrebne korozije, au slučaju manjih garaža i radionica preporučamo odabir dizala sa preklopnom rukom ili s mogućnošću totalne montaže, čime ćete uštedjeti prostor i olakšati skladištenje.

Prilikom podizanja motora ne zaboravite na balanser koji zahvaljujući raspodjeli težine smanjuje njihanje predmeta obješenog na podizač.

💡 Imajte na umu da hidraulički klipovi dizalica motora u većini slučajeva nisu opremljeni nikakvim sigurnosnim kopčama, stoga ga nemojte ostavljati opterećenog dulje vrijeme, jer bi se hidraulika mogla osloboditi i grana iznenada pasti. Za veću sigurnost i praktičniji rad koristite držač motora.

Nosač motora izvrstan je pomoćnik i pri servisnim radovima na samom motoru. Nakon što ga rastavite žirafom, motor morate negdje spremiti prije rada. Držač motora je idealan upravo za to, koji drži motor, a zahvaljujući rotirajućoj glavi, motor se može nagnuti pod željenim kutom. Kao i kod dizalica, ni ovdje ne smiju nedostajati kvalitetni kotači za jednostavno kretanje.

U našoj ponudi pronaći ćete mobilne dizalice za motore tzv žirafe ili nosače motora i potreban pribor za njih.

Donosimo vam alate najviše kvalitete koji ne smiju nedostajati ni u jednom specijaliziranom servisu ili radionici, pa ćemo vam rado pomoći i pri odabiru podizača motora.

Brze informacije
Dizalica HDS 450 kg s vitlomDizalica HDS 450 kg s vitlom

Dizalica HDS 450 kg s vitlom

Na zalihi
203,13 €
162,50 € bez PDV-a
HDS dizalica nosivosti 450 kg i vitlo neophodan je alat za svakog vlasnika radionice, autoservisa ili vlasnika vozila koji obavlja redovite…
Brze informacije
Dizalica HDS 900 kgDizalica HDS 900 kg

Dizalica HDS 900 kg

Na zalihi
308,34 €
246,67 € bez PDV-a
HDS dizalica nosivosti 900 kg neophodan je alat za svakog vlasnika radionice, automehaničarske radionice ili vlasnika vozila koji obavlja…
Brze informacije
Klip 8TKlip 8T

Klip 8T

Na zalihi
61,46 €
49,17 € bez PDV-a
Klip 8t dizajniran za dizalice motora.
Brze informacije Akcijski
Balanser 435 kg sa šarkomBalanser 435 kg sa šarkom

Balanser 435 kg sa šarkom

Na zalihi
32,25 €
25,80 € bez PDV-a
Balanser za izjednačavanje opterećenja pri dizanju motora i drugih tereta pomoću podizača motora. Nosivost do 435 kg.
Brze informacije
Kran dizalica za motore 2T H-120Kran dizalica za motore 2T H-120

Kran dizalica za motore 2T H-120

<p>Broj zvijezdica je</p> 5 iz 5
Na zalihi
259,38 €
207,50 € bez PDV-a
Podizač motora nosivosti 2T. Podizač motora namijenjen za demontažu ili montažu motora u karoseriji.
Brze informacije
Dizalica HDS 900 kg s vitlomDizalica HDS 900 kg s vitlom

Dizalica HDS 900 kg s vitlom

Čekamo
338,54 €
270,83 € bez PDV-a
HDS dizalica nosivosti 900 kg i vitlo neophodan je alat za svakog vlasnika radionice, autoservisa ili vlasnika vozila koji obavlja redovite…