Brze informacije Akcijski -50%
Markeri za slikanje za djecu 48komMarkeri za slikanje za djecu 48kom

Markeri za slikanje za djecu 48kom

<p>Broj zvijezdica je</p> 5 iz 5
Na zalihi
13,44 € 26,98 €
10,75 € bez PDV-a
Set obostranih markera u 48 boja, savršen poklon kao markeri za slikanje za djecu i odrasle i za sve one koji vole kreativno stvarati.
Brze informacije
Set za slikanje u koferu 145komSet za slikanje u koferu 145kom

Set za slikanje u koferu 145kom

Na zalihi
51,97 €
41,58 € bez PDV-a
Umjetnički set za slikanje i crtanje je idealan pomoćnik za kreativno i umjetničko stvaranje. Set sadrži 145 kom.Pružite djeci kreativnu…
Brze informacije Akcijski -26%
Set za slikanje i crtanje za djecu 258komSet za slikanje i crtanje za djecu 258kom

Set za slikanje i crtanje za djecu 258kom

<p>Broj zvijezdica je</p> 5 iz 5
Na zalihi
30,94 € 41,56 €
24,75 € bez PDV-a
Umjetnički set za slikanje i crtanje je idealan pomoćnik za kreativno i umjetničko stvaranje. Set sadrži 258 kom. Set za slikanje je…
Brze informacije Akcijski -10%
Umjetnički set za slikanje za djecu 150komUmjetnički set za slikanje za djecu 150kom

Umjetnički set za slikanje za djecu 150kom

<p>Broj zvijezdica je</p> 5 iz 5
Na zalihi
10,24 € 11,35 €
8,19 € bez PDV-a
Umjetnički set za slikanje i crtanje je idealan pomoćnik za kreativno i umjetničko stvaranje. Set sadrži 150 kom. Pružite djeci kreativnu…

Dječji dan i neke sjajne ideje za darove za djecu

Dječji dan i neke sjajne ideje za darove za djecu

Dječji dan je praznik koji se obilježava svake godine 1. lipnja. Dan pun zabave, smijeha i veselja za svu djecu. Ovaj blagdan slavimo od 1950. godine i još uvijek je vrlo popularan među mladima i starima.

Dan djeteta važan je praznik za djecu i roditelje diljem svijeta. Dan djeteta obilježava se kako bi se podsjetilo na važnost djece u društvu i pokazalo koliko su važna za budućnost naše zemlje. Dan je to kada svako dijete zaslužuje da ga proslavimo i da mu pokažemo koliko nam je važno.

Proslavite ga s nama

Za djecu ovaj dan obično znači dan pun igre, natjecanja i zabave. Odabir poklona za Dječji dan može biti veliki problem, pogotovo za one koji ne znaju što bi njihova djeca najviše voljela. U ovom ćemo članku pogledati neke sjajne ideje za darove za djecu različite dobi koje bi mogle olakšati izbor.

Za predškolsku djecu koja uče istraživati ​​svijet oko sebe, razmislite o interaktivnim igračkama koje pomažu u razvoju njihovih vještina i kreativnosti. Na primjer, šarene slagalice, kockice...

Za djecu školske dobi koja već uče čitati i pisati, možete razmisliti o izazovnijim kockama, logičkim igrama, robotima ili čak mikroskopima i teleskopima kako biste im pomogli razviti interes za znanost.

Za djecu koja su znatiželjna i vole otkrivati ​​nove stvari, možete razmisliti o nečemu usmjerenom na aktivnosti na otvorenom, poput profesionalnog kompasa, košare za piknik, Led čeone svjetiljke,..

Za djecu koja vole glazbu i ples, možete razmisliti o darovima kao što su klavir, gitara ili set bubnjeva, ili čak ulaznice za koncert ili plesnu školu.

Za djecu koja vole sport možete razmisliti o poklonima kao što su lopte, bicikli, romobili, skateboardi ili čak ulaznice za sportske događaje.

Za djecu koja vole kreativne aktivnosti, možete razmotriti razne setove za slikanje, modeliranje.

Dječji dan također je od velike važnosti za roditelje jer im omogućuje da provedu vrijeme sa svojom djecom i učine nešto posebno za njih. Roditelji mogu organizirati različite aktivnosti za svoju djecu, poput piknika u prirodi, posjeta zabavnom parku, igralištu ili muzeju ili jednostavno zajedničko druženje u igri i stvaranju uspomena.

Svim mališanima želimo prekrasan dječji dan!!