Kuća i vrt čine naš dom i važno je da se tu osjećamo ugodno. Ovdje ćete pronaći mnogo lijepih i praktičnih predmeta ne samo za interijer. Od elegantnog namještaja do dodataka za vaše ljubimce.

Posvetite i svom vrtu malo pažnje. Vrtna oprema i folije pomažu u njezi gredica i cvijeća. Automobil ili motor možete parkirati u praktičnoj sklopivoj garaži, a ako dođu prijatelji jednostavno izvucite vrtni roštilj i vrtnu garnituru sa sjenicom. Za vrijeme roštiljanja djeca se mogu zabavljati, primjerice, na trampolinu i pješčaniku. Sve to možete jednostavno kupiti u našoj e-trgovini.

Božić

Božić je najljepši blagdan u godini, a zahvaljujući našoj e-trgovini možete ga lijepo dekorirati! Birajte između božićnih ukrasa koji će razveseliti ne samo vaše mališane i uljepšati vaš dom prekrasnim božićnim lampicama i svjetlećim lančićima. A za stvaranje najljepšeg božićnog drvca sve što vam treba pronaći ćete u rubrici Božićni ukrasi.

Božićna drvca

Božićno drvce osnova je svakog Božića! Plastično drvce ekološki je rješenje od živo posječenog, birajte odgovorno i vidjet ćete da će vas drvce veseliti dugi niz godina. Odaberite jelu, smreku ili bor.

Vrt

Učinite svoj vrt oazom mira, zabavite se s obitelji uz roštilj i uzgojite najbolje povrće i voće vlastitim rukama. Bilo da tražite vrtni namještaj, roštilj, trampolin ili druge korisne dodatke za vrt, ovdje ćete uvijek pronaći ono što vam treba.

Kućni ljubimci

Kućni ljubimci su naši najbolji prijatelji. Stoga im pružite najbolju njegu i kvalitetne dodatke - krevetić, WC ili grebalicu i ostale igračke koje će zabavljati vašeg ljubimca čak i kada niste u mogućnosti brinuti se za njega. Birajte između potrepština za pse i mačke.

Dom

Imamo sve što vam treba za svaki dom! Uobičajen i neobičan namještaj i razni dodaci koji će svaki trenutak proveden u domu učiniti ugodnijim. Ukrasite svoj dom kućnim dodacima, ukrasima i namještajem. Sva blaga možete sakriti u sef, a svoje slobodno vrijeme možete nesmetano provoditi zahvaljujući velikom broju izvrsnih elektronika.

Drogerija

Za čisto i sigurno kućanstvo potrebna vam je visokokvalitetna drogerija i proizvodi s dezinfekcijskim učinkom. Dezinfekcija će zaštititi i dezinficirati svaki kutak vašeg doma, a posebne paste za čišćenje mogu očistiti i ono što ste prije mislili da je nemoguće!

Pješčanik za djecu

Pješčanik je jedno od najpopularnijih mjesta za dječju igru! Ovdje mogu razvijati svoje vještine, graditi dvorce, peći kolače od pijeska... jednostavno sve što njihova dječja mašta može smisliti. Podržite razvoj svoje djece i osigurajte im pješčanik u kojem će s veseljem provoditi svaki slobodan trenutak!

Brze informacije Vrtni plastenici
Folija za plastenik 3x6m s UV filteromFolija za plastenik 3x6m s UV filterom

Folija za plastenik 3x6m s UV filterom

<p>Broj zvijezdica je</p> 5 iz 5
Na zalihi
147,40 €
117,92 € bez PDV-a
Zamjenska folija za plastenik, laminirana s ojačanom mrežicom i UV filterom. Dimenzije foljie su 3x6 m. Pakiranje sadrži samo foliju za…
Brze informacije
Solarni tuš za kampiranje 10LSolarni tuš za kampiranje 10L

Solarni tuš za kampiranje 10L

Na zalihi
9,75 €
7,80 € bez PDV-a
Prijenosni solarni tuš 10l idealan je za kampiranje i izlete u prirodu, koristi sunčevu svjetlost i može zagrijati vodu do 50 stupnjeva.
Brze informacije Vrtni plastenici Action -15% Jesenska rasprodaja + Poklon
Vrtni plastenik BIJELI 2x3m s UV filterom PREMIUMVrtni plastenik BIJELI 2x3m s UV filterom PREMIUM

Vrtni plastenik BIJELI 2x3m s UV filterom PREMIUM

Na zalihi
121,25 € 142,19 €
97 € bez PDV-a
Kvalitetan vrtni plastenik s UV filterom i dimenzijama 2x3 m. Čelična konstrukcija i višeslojna PE folija ojačana PP trakom osiguravaju…
Brze informacije Vrtni plastenici + Poklon
Vrtni plastenik 2x3m s UV filterom STANDARDVrtni plastenik 2x3m s UV filterom STANDARD

Vrtni plastenik 2x3m s UV filterom STANDARD

<p>Broj zvijezdica je</p> 5 iz 5
Na zalihi
127,60 €
102,08 € bez PDV-a
Kvalitetan vrtni plastenik s UV filterom i dimenzijama 2x3 m. Čelična konstrukcija i višeslojna PE folija ojačana PP trakom osiguravaju…
Brze informacije
Cerada srebrno - zelena 4x5m 130g/m2 FXGCerada srebrno - zelena 4x5m 130g/m2 FXG

Cerada srebrno - zelena 4x5m 130g/m2 FXG

<p>Broj zvijezdica je</p> 5 iz 5
Nije na zalihi
14,88 €
11,90 € bez PDV-a
Dužina cerade 5M
Vodootporna cerada, srebrno-zelena, dimenzija 4x5 m, gustoća vlakana 130 g/m2.
Brze informacije
Cerada srebrno - zelena 8x12m 130g/m2 FXGCerada srebrno - zelena 8x12m 130g/m2 FXG

Cerada srebrno - zelena 8x12m 130g/m2 FXG

<p>Broj zvijezdica je</p> 5 iz 5
Nije na zalihi
72,40 €
57,92 € bez PDV-a
Dužina cerade 12M
Vodootporna cerada, srebrno-zelena, dimenzija 8x12 m, gustoća vlakana 130 g/m2.
Brze informacije
Cerada srebrno - zelena 6x10m 130g/m2 FXGCerada srebrno - zelena 6x10m 130g/m2 FXG

Cerada srebrno - zelena 6x10m 130g/m2 FXG

<p>Broj zvijezdica je</p> 5 iz 5
Nije na zalihi
46,13 €
36,90 € bez PDV-a
Dužina cerade 10M
Vodootporna cerada, srebrno-zelena, dimenzija 6x10 m, gustoća vlakana 130 g/m2.