Kuća i vrt čine naš dom i važno je da se tu osjećamo ugodno. Ovdje ćete pronaći mnogo lijepih i praktičnih predmeta ne samo za interijer. Od elegantnog namještaja do dodataka za vaše ljubimce.

Posvetite i svom vrtu malo pažnje. Vrtna oprema i folije pomažu u njezi gredica i cvijeća. Automobil ili motor možete parkirati u praktičnoj sklopivoj garaži, a ako dođu prijatelji jednostavno izvucite vrtni roštilj i vrtnu garnituru sa sjenicom. Za vrijeme roštiljanja djeca se mogu zabavljati, primjerice, na trampolinu i pješčaniku. Sve to možete jednostavno kupiti u našoj e-trgovini.

Božić

Božić je najljepši blagdan u godini, a zahvaljujući našoj e-trgovini možete ga lijepo dekorirati! Birajte između božićnih ukrasa koji će razveseliti ne samo vaše mališane i uljepšati vaš dom prekrasnim božićnim lampicama i svjetlećim lančićima. A za stvaranje najljepšeg božićnog drvca sve što vam treba pronaći ćete u rubrici Božićni ukrasi.

Božićna drvca

Božićno drvce osnova je svakog Božića! Plastično drvce ekološki je rješenje od živo posječenog, birajte odgovorno i vidjet ćete da će vas drvce veseliti dugi niz godina. Odaberite jelu, smreku ili bor.

Vrt

Učinite svoj vrt oazom mira, zabavite se s obitelji uz roštilj i uzgojite najbolje povrće i voće vlastitim rukama. Bilo da tražite vrtni namještaj, roštilj, trampolin ili druge korisne dodatke za vrt, ovdje ćete uvijek pronaći ono što vam treba.

Kućni ljubimci

Kućni ljubimci su naši najbolji prijatelji. Stoga im pružite najbolju njegu i kvalitetne dodatke - krevetić, WC ili grebalicu i ostale igračke koje će zabavljati vašeg ljubimca čak i kada niste u mogućnosti brinuti se za njega. Birajte između potrepština za pse i mačke.

Dom

Imamo sve što vam treba za svaki dom! Uobičajen i neobičan namještaj i razni dodaci koji će svaki trenutak proveden u domu učiniti ugodnijim. Ukrasite svoj dom kućnim dodacima, ukrasima i namještajem. Sva blaga možete sakriti u sef, a svoje slobodno vrijeme možete nesmetano provoditi zahvaljujući velikom broju izvrsnih elektronika.

Drogerija

Za čisto i sigurno kućanstvo potrebna vam je visokokvalitetna drogerija i proizvodi s dezinfekcijskim učinkom. Dezinfekcija će zaštititi i dezinficirati svaki kutak vašeg doma, a posebne paste za čišćenje mogu očistiti i ono što ste prije mislili da je nemoguće!

Pješčanik za djecu

Pješčanik je jedno od najpopularnijih mjesta za dječju igru! Ovdje mogu razvijati svoje vještine, graditi dvorce, peći kolače od pijeska... jednostavno sve što njihova dječja mašta može smisliti. Podržite razvoj svoje djece i osigurajte im pješčanik u kojem će s veseljem provoditi svaki slobodan trenutak!

Brze informacije Vrtne ležaljke
Podesiva vrtna stolica BluePodesiva vrtna stolica Blue

Podesiva vrtna stolica Blue

Na zalihi
41,56 €
33,25 € bez PDV-a
Podesiva vrtna stolica Blue S ovom elegantnom vrtnom ležaljkom u plavoj boji unijet ćete u svoj vrt, terasu ili balkon prvorazrednu…
Brze informacije Vrtne ležaljke
Podesiva vrtna stolica GreyPodesiva vrtna stolica Grey

Podesiva vrtna stolica Grey

Čekamo
41,56 €
33,25 € bez PDV-a
Podesiva vrtna stolica Grey S ovom elegantnom vrtnom ležaljkom u sivoj boji unijet ćete u svoj vrt, terasu ili balkon prvoklasnu udobnost i…
Brze informacije Vrtne ležaljke
Podesiva vrtna stolica BlackPodesiva vrtna stolica Black

Podesiva vrtna stolica Black

Čekamo
41,56 €
33,25 € bez PDV-a
Podesiva vrtna stolica Black S ovom elegantnom vrtnom ležaljkom u crnoj boji unijet ćete u svoj vrt, terasu ili balkon prvorazrednu…
Brze informacije Vrtne ležaljke
Podesiva vrtna stolica BežPodesiva vrtna stolica Bež

Podesiva vrtna stolica Bež

Čekamo
41,56 €
33,25 € bez PDV-a
Podesiva vrtna stolica Beige S ovom elegantnom vrtnom ležaljkom u bež boji unijet ćete u svoj vrt, terasu ili balkon prvoklasnu udobnost i…

Jesen u vrtu i praktični savjeti za listopad 2023

Jesen u vrtu i praktični savjeti za listopad 2023

Listopad je mjesec kada se priroda počinje pripremati za zimski odmor, a vaš vrt zaslužuje jesensko održavanje i odmor. U našem članku "Jesen u vrtu i praktični savjeti za listopad 2023.", upoznat ćemo vas s važnim poslovima koje je potrebno obaviti u vrtu. U ovom članku ćemo pogledati nekoliko praktičnih savjeta i savjeta kako uživati ​​u jeseni vrt i održavati ga u dobrom stanju.