Kućni ljubimci su naši najbolji prijatelji s kojima možemo dijeliti svoje svakodnevne radosti. Stoga obradujte svog ljubimca visokokvalitetnim priborom. Tako će vaš ljubimac uživati ​​u izobilju zabave čak i kada niste kod kuće. Imamo sve za velike i male četveronožne prijatelje. Odaberite iz naše ponude proizvode za pse i mačke, a u ponudi imamo i razne vrste prostirki i toaleta.

U dodacima za mačke pronaći ćete razne grebalice, praktične dodatke za zabavu vaše mačke, torbe za nošenje, kaveze i druge proizvode za njegu vašeg ljubimca. Mačke stalno trebaju nove poticaje za istraživanje i zabavu. Tunel za igru ​​bit će odlična zabava za mačku koja će mu se odmah svidjeti. Za prave mačje pustolove nabavite mačji toranj - grebalo gdje mogu češkati pandžama, penjati se preko prepreka ili se opuštati. Kako biste se pobrinuli za redovit unos hrane i tekućine, odaberite posebno oblikovane nagnute zdjelice koje životinji olakšavaju jelo i piće vode. A u slučaju prijevoza životinje, imamo odličnu torbu za vas u kojoj će se maca osjećati kao u vati tijekom cijelog putovanja.

Za pse nudimo razne kućice, krevete, hranu ili prijenosne torbe ili kaveze. Udomite svog psa u dvorištu u najmodernijoj kućici! Prilikom prijevoza u automobilu kao sigurnosni dodatak dobro će vam poslužiti remen koji se pričvrsti za struk. Psa također možete nositi u praktičnoj prijenosnoj torbi, gdje će biti apsolutno siguran i udoban. A kada ste kod kuće, pružite mu lijepo mjesto za opuštanje uz prekrasan teepee krevet! Za pasmine iz nordijskih zemalja i za svaki vrući ljetni dan izvrstan dodatak bit će rashladna prostirka na kojoj se vaš pas uvijek voli rashladiti i odmoriti.

Ako kod kuće imate malog psića ili mačića, svakako su vam potrebne upijajuće prostirke koje podržavaju odvikavanje na nošu. Za sve vrste i veličine mačaka nudimo i praktične toaleti koje možete lako postaviti bilo gdje u domu te lopatice koje će čišćenje mačjeg WC učiniti brzim i lakim.

Brze informacije
Ležaj za pse 70x50cm Grey VengaLežaj za pse 70x50cm Grey Venga

Ležaj za pse 70x50cm Grey Venga

Na zalihi
25,94 €
20,75 € bez PDV-a
Ležaj za pse je mjesto za spavanje ili samo opuštanje vašeg psa. Ležaj za vašeg ljubimca 70x50cm vrlo brzo će se svidjeti vašem psu.
Brze informacije Akcijski -45%
Četka za krzno, zelena i bijelaČetka za krzno, zelena i bijela

Četka za krzno, zelena i bijela

Na zalihi
2,60 € 4,69 €
2,08 € bez PDV-a
Praktična i udobna četka za češljanje krzna. Zahvaljujući oštrici četke, učinkovito uklanja mrtve dijelove bez rezanja. Sprječava…
Brze informacije Akcijski -25%
Ležaj za pse 100x80cm Blue/Grey VengaLežaj za pse 100x80cm Blue/Grey Venga

Ležaj za pse 100x80cm Blue/Grey Venga

Na zalihi
31,15 € 41,56 €
24,92 € bez PDV-a
Ležaj za pse je mjesto za spavanje ili samo opuštanje vašeg psa. Ležaj za vašeg ljubimca 100x80 cm vrlo brzo će se svidjeti vašem psu.
Brze informacije
Deka za psa 75x50cm Grey AriaDeka za psa 75x50cm Grey Aria

Deka za psa 75x50cm Grey Aria

Na zalihi
19,69 €
15,75 € bez PDV-a
Vaš četveronožni prijatelj će zavoljeti obostranu ugodnu toplu deku 75x50 cm koja će zaštititi vaš automobil, namještaj ili kauč od…
Brze informacije
Krevet za psa 60cm Graphite NeroKrevet za psa 60cm Graphite Nero

Krevet za psa 60cm Graphite Nero

Na zalihi
19,69 €
15,75 € bez PDV-a
Krevet za pse je mjesto za spavanje ili samo opuštanje vašeg psa. Luksuzni krzneni krevet za pse 60 cm vrlo brzo će se svidjeti vašem psu.
Brze informacije
Deka za psa 75x50cm Brown AriaDeka za psa 75x50cm Brown Aria

Deka za psa 75x50cm Brown Aria

Na zalihi
19,69 €
15,75 € bez PDV-a
Vaš četveronožni prijatelj će zavoljeti obostranu ugodnu toplu deku 75x50 cm koja će zaštititi vaš automobil, namještaj ili kauč od…
Brze informacije Kućice za pse Kvalitetne kučice za vaše vjerne pratitelje
Kućica za psa Dingo LKućica za psa Dingo L

Kućica za psa Dingo L

Na zalihi
135,31 €
108,25 € bez PDV-a
Drvena kućica za velikog psa je izolirana. Idealan dom za vašeg ljubimca, koji možete sastaviti za 5-10 minuta.
Brze informacije Kućice za pse Kvalitetne kučice za vaše vjerne pratitelje
Kućica za psa Ajša XLKućica za psa Ajša XL

Kućica za psa Ajša XL

<p>Broj zvijezdica je</p> 4 iz 5
Na zalihi
172,81 €
138,25 € bez PDV-a
XL drvena kućica za velikog psa je izolirana. Idealan dom za vašeg ljubimca njemačkog ovčara, dalmatinera, labradora..., koji možete…
Brze informacije
Deka za psa 100x75cm Brown DannyDeka za psa 100x75cm Brown Danny

Deka za psa 100x75cm Brown Danny

Na zalihi
28,03 €
22,42 € bez PDV-a
Vaš četveronožni prijatelj će zavoljeti obostranu ugodnu toplu deku 100x75 cm koja će zaštititi vaš automobil, namještaj ili kauč od…

Briga o mački u stanu

Briga o mački u stanu

Nova mačka u stanu sa sobom donosi puno zabave i ljubavi. Ako se pripremate za dolazak nove mačke u kućanstvo, dobro je pripremiti sve što je potrebno za njegu mačke u stanu.