Za ugodne trenutke opuštanja i odmora u Vašem domu! Kod nas ćete pronaći mnoštvo ugodnih i lijepih posteljina, plahti te ukrasnih jastuka i jastuka za sjedenje. 

Tekstil za krevet

Pamučne posteljine ugodne su na dodir, prozračne su i propusne, a spavanje u ovim posteljinama bit će kao na oblaku! Možete birati između brojnih lijepih motiva i standardnih veličina. Na primjer, ove prekrasne geometrijske plahte, prikladne za bilo koji dizajn spavaće sobe ili plahte sa srcima, za sve zaljubljene! Prilikom ukrašavanja doma za Božić, ne zaboravite na spavaću sobu – zahvaljujući plahtama s božićnim motivom, još ćete se više veseliti blagdanima!

Jastuci za sjedenje

Ukrasni jastuci i jastučići za sjedenje učinit će sjedenje na vašoj omiljenoj ljuljački ili stolici ugodnijim. Dizajnirane jastuke u obliku otvorene školjke možete koristiti na svojoj omiljenoj ljuljački, visećoj mreži ili fotelji. Možete birati između mnogo lijepih boja. Jastuci za sjedenje s naslonom ili klasičan jastuk prikladni su za sjedenje vani tijekom hladnijih večeri - ovisi samo o vašim željama.

Brze informacije
Pamučna posteljina Pink Angle 200x220cm

Pamučna posteljina Pink Angle 200x220cm

Nije na zalihi
37,38 €
29,90 € bez PDV-a
Kvalitetna obostrana posteljina od pamuka za udobnost i miris vašeg doma. Komplet obostrane posteljine uključuje navlaku za poplun 200 x 22…