Savršena zabava i opuštanje u jednom - na ljuljački! Odaberite ljuljačku za svoj vrt, balkon ili terasu koja će osim što će izgledati oduševiti i zabaviti cijelu obitelj.

Za vrt su prikladne vrtne ljuljačke čvrste konstrukcije, izrađene od vodootpornog materijala i s praktičnom nadstrešnicom protiv sunca. Zahvaljujući svojoj konstrukciji mogu izdržati nepovoljne vremenske uvjete.

Za vrt su izvrsne i viseće vrtne stolice u kojima možete mirno čitati omiljenu knjigu ili uživati ​​u osvježavajućem piću. Zahvaljujući prekrasnom dizajnu, upotpunjuju karakter vašeg vrta.

Za najmlađe su prikladne dječje ljuljačke koje imaju sigurnu konstrukciju, udobne jastuke i potpore za leđa i noge. Vaša će djeca uživati ​​u puno zabave i sve to sigurno.

Za stariju djecu ili za vas izvrstan su izbor ljuljačke rodino gnijezdo. Imaju nosivost do 100 kg, lako ih možete pričvrstiti gotovo svugdje i s njima se dobro zabaviti.

Viseća mreža pomoći će vam da se opustite u sjeni drveća. Odaberite šarenu mrežu ili mrežu s plažnim dizajnom i uživajte u slobodnom vremenu.

Brze informacije
Vrtna viseća mreža Yellow FRIGUSVrtna viseća mreža Yellow FRIGUS

Vrtna viseća mreža Yellow FRIGUS

Na zalihi
23,85 €
19,08 € bez PDV-a
Udobna i velika vrtna viseća mreža Frigus učinit će opuštanje u vrtu ili na terasi ugodnijim, a na suncu možete uživati ​​s voljenom osobom…
Brze informacije
Viseća fotelja Beige NappaViseća fotelja Beige Nappa

Viseća fotelja Beige Nappa

Na zalihi
36,35 €
29,08 € bez PDV-a
Moderna, lijepa i udobna viseća fotelja za ljuljanje Beige Nappa osigurat će vam nezaboravno opuštanje. Viseća fotelja s jastucima biti će…
Brze informacije
Vrtna ljuljačka 170cm Beige

Vrtna ljuljačka 170cm Beige

Na zalihi
117,60 €
94,08 € bez PDV-a
Vrtna ljuljačka 170 cm u bež boji odličan je dodatak svakom vrtu ili terasi koja će unijeti zabavu, udobnost i opuštanje u vaš vanjski…
Brze informacije
Vrtna ljuljačka 170cm Grey

Vrtna ljuljačka 170cm Grey

Na zalihi
117,60 €
94,08 € bez PDV-a
Vrtna ljuljačka 170 cm sive boje odličan je dodatak svakom vrtu ili terasi koja će unijeti zabavu, udobnost i opuštanje u vaš vanjski…