Odaberite iz naše ponude dodataka za njegu mačaka. Ovdje ćete pronaći grebalice i razni praktični namještaj za mačke, torbe za nošenje životinja i kaveze za mačke i pse, kao i higijenske potrepštine. Bez obzira je li mačka velika ili mala, sigurno ćete pronaći odgovarajući zahod, kutiju s pijeskom ili grebalicu.

Za podršku razvoju osjetila vaše mačke, tunel sa zvečkama je izvrsna igračka koja će vašu mačku zabavljati satima. Kule za mačke odlična su zabava, penjalica i krevet u jednom, gdje se vaš ljubimac voli odmarati i igrati.

Prijenosne torbe odličan su izbor za siguran prijevoz kućnih ljubimaca, mekane su, kompaktne, a zahvaljujući korištenim materijalima ljubimac će se osjećati udobno i sigurno.

Vaše i mačkino zdravlje je važno - za vađenje opasnih krpelja prikladne su posebne vilice kojima možete izvaditi cijelog krpelja uključujući i glavu, čime ćete zaštititi svog ljubimca. Kako biste zaštitili svoje zdravlje, prilikom opremanja pribora za mačji WC ne zaboravite na posebnu prostirku koja će spriječiti raznošenje prljavog pijeska po unutrašnjosti i time vas zaštititi od mogućih zaraznih bolesti.


Briga o mački u stanu

Briga o mački u stanu

Nova mačka u stanu sa sobom donosi puno zabave i ljubavi. Ako se pripremate za dolazak nove mačke u kućanstvo, dobro je pripremiti sve što je potrebno za njegu mačke u stanu.