Odaberite iz naše ponude dodataka za njegu mačaka. Ovdje ćete pronaći grebalice i razni praktični namještaj za mačke, torbe za nošenje životinja i kaveze za mačke i pse, kao i higijenske potrepštine. Bez obzira je li mačka velika ili mala, sigurno ćete pronaći odgovarajući zahod, kutiju s pijeskom ili grebalicu.

Za podršku razvoju osjetila vaše mačke, tunel sa zvečkama je izvrsna igračka koja će vašu mačku zabavljati satima. Kule za mačke odlična su zabava, penjalica i krevet u jednom, gdje se vaš ljubimac voli odmarati i igrati.

Prijenosne torbe odličan su izbor za siguran prijevoz kućnih ljubimaca, mekane su, kompaktne, a zahvaljujući korištenim materijalima ljubimac će se osjećati udobno i sigurno.

Vaše i mačkino zdravlje je važno - za vađenje opasnih krpelja prikladne su posebne vilice kojima možete izvaditi cijelog krpelja uključujući i glavu, čime ćete zaštititi svog ljubimca. Kako biste zaštitili svoje zdravlje, prilikom opremanja pribora za mačji WC ne zaboravite na posebnu prostirku koja će spriječiti raznošenje prljavog pijeska po unutrašnjosti i time vas zaštititi od mogućih zaraznih bolesti.

Brze informacije -12%
Grebalica za mačke 55cm WiwiGrebalica za mačke 55cm Wiwi

Grebalica za mačke 55cm Wiwi

Na zalihi
53,63 € 60,91 €
42,90 € bez PDV-a
Grebalica za mačke s mjestom za odmor savršeno je rješenje za zaštitu vašeg namještaja, a istovremeno vašem ljubimcu pružate ugodan dom.
Brze informacije -14%
Grebalica za mačke 55,5 cm ShamGrebalica za mačke 55,5 cm Sham

Grebalica za mačke 55,5 cm Sham

Na zalihi
37,38 € 43,63 €
29,90 € bez PDV-a
Grebalica za mačke s mjestom za odmor savršeno je rješenje za zaštitu vašeg namještaja, a istovremeno vašem ljubimcu pružate ugodan dom.
Brze informacije -11%
Grebalica za mačke 120cm Grey BellaGrebalica za mačke 120cm Grey Bella

Grebalica za mačke 120cm Grey Bella

Na zalihi
72,40 € 81,78 €
57,92 € bez PDV-a
Grebalica za mačke s kućicom i mjestom za odmor savršeno je rješenje da zaštitite svoj namještaj, a istovremeno svom ljubimcu pružite…