Odaberite iz naše ponude dodataka za njegu mačaka. Ovdje ćete pronaći grebalice i razni praktični namještaj za mačke, torbe za nošenje životinja i kaveze za mačke i pse, kao i higijenske potrepštine. Bez obzira je li mačka velika ili mala, sigurno ćete pronaći odgovarajući zahod, kutiju s pijeskom ili grebalicu.

Za podršku razvoju osjetila vaše mačke, tunel sa zvečkama je izvrsna igračka koja će vašu mačku zabavljati satima. Kule za mačke odlična su zabava, penjalica i krevet u jednom, gdje se vaš ljubimac voli odmarati i igrati.

Prijenosne torbe odličan su izbor za siguran prijevoz kućnih ljubimaca, mekane su, kompaktne, a zahvaljujući korištenim materijalima ljubimac će se osjećati udobno i sigurno.

Vaše i mačkino zdravlje je važno - za vađenje opasnih krpelja prikladne su posebne vilice kojima možete izvaditi cijelog krpelja uključujući i glavu, čime ćete zaštititi svog ljubimca. Kako biste zaštitili svoje zdravlje, prilikom opremanja pribora za mačji WC ne zaboravite na posebnu prostirku koja će spriječiti raznošenje prljavog pijeska po unutrašnjosti i time vas zaštititi od mogućih zaraznih bolesti.

Brze informacije
Četka za krzno, zelena i bijelaČetka za krzno, zelena i bijela

Četka za krzno, zelena i bijela

Na zalihi
4,69 €
3,75 € bez PDV-a
Praktična i udobna četka za češljanje krzna. Zahvaljujući oštrici četke, učinkovito uklanja mrtve dijelove bez rezanja. Sprječava…
Brze informacije
Grebalica za mačke 55,5 cm ShamGrebalica za mačke 55,5 cm Sham

Grebalica za mačke 55,5 cm Sham

Na zalihi
22,81 €
18,25 € bez PDV-a
Grebalica za mačke s mjestom za odmor savršeno je rješenje za zaštitu vašeg namještaja, a istovremeno vašem ljubimcu pružate ugodan dom.

Briga o mački u stanu

Briga o mački u stanu

Nova mačka u stanu sa sobom donosi puno zabave i ljubavi. Ako se pripremate za dolazak nove mačke u kućanstvo, dobro je pripremiti sve što je potrebno za njegu mačke u stanu.