Dobrodošli u našu e-trgovinu u kategoriji Navodnjavanje, gdje ćete pronaći široku ponudu proizvoda za učinkovito i pouzdano navodnjavanje Vašeg vrta. Nudimo vrtna crijeva, sustave za navodnjavanje, priključke i pribor koji vam omogućuju jednostavno i učinkovito održavanje vašeg vrta u optimalnom stanju.

Naša vrtna crijeva izrađena su od visokokvalitetnih materijala koji im osiguravaju otpornost na oštećenja i dug vijek trajanja. Dostupni su u različitim duljinama i promjerima tako da možete odabrati onaj koji najbolje odgovara vašim potrebama.

Naši sustavi za navodnjavanje pružit će vam rješenje za automatsko navodnjavanje vašeg vrtnog okoliša i olakšati vam brigu o vašim biljkama.

Priključci i pribor za navodnjavanje bitan su dio svakog sustava za navodnjavanje. Naš širok izbor priključaka i pribora omogućuje vam jednostavno spajanje vrtnih crijeva na izvor vode, kao i na razne uređaje za navodnjavanje i mlaznice. S našim visokokvalitetnim priborom bit ćete sigurni u pouzdano i učinkovito navodnjavanje vašeg vrta.

Ulaganje u kvalitetan sustav navodnjavanja i pribor ulaganje je u zdravlje i ljepotu vašeg vrta.

Posjetite našu e-trgovinu i otkrijte našu široku ponudu vrtnih crijeva, sustava za navodnjavanje, priključaka i dodataka koji će vam pomoći da svoj vrt održite u optimalnom stanju. Napravite prvi korak prema zdravijem i ljepšem vrtu već danas.

Vrtna crijeva:

  • Nudimo crijeva različitih duljina, promjera i materijala kako biste mogli odabrati najprikladnije za svoj travnjak i vrt.

Sustavi za navodnjavanje:

  • Automatizirajte zalijevanje svog vrta i uštedite vrijeme i vodu s našim sustavima za navodnjavanje.
  • Birajte između različitih vrsta sustava, od jednostavnih sustava kap po kap do složenih sustava prskalica.

Priključci i pribor:

  • Upotpunite svoje sustave za navodnjavanje raznim priključcima, adapterima, spojnicama i mlaznicama.
Brze informacije
Elektronički regulator 1-smjerni

Elektronički regulator 1-smjerni

Na zalihi
37,41 €
29,93 € bez PDV-a
1-smjerni elektronički regulator izuzetan je alat za učinkovito upravljanje navodnjavanjem u vrtovima i staklenicima. Ovaj pametni uređaj…
Brze informacije
Elektronski regulator

Elektronski regulator

Na zalihi
55,10 €
44,08 € bez PDV-a
Elektronički regulator neophodan je alat za kontrolu rada prskalica i sustava za navodnjavanje. Pet gumba omogućuje programiranje vremena…
Brze informacije
Elektronski regulator WL-3132

Elektronski regulator WL-3132

Na zalihi
33,23 €
26,58 € bez PDV-a
Elektronički upravljač WL-3132 nezaobilazan je alat za upravljanje radom prskalica i sustava za navodnjavanje. Pet gumba omogućuje…
Brze informacije
Razdjelnik s 2 ventila 1"-3/4"

Razdjelnik s 2 ventila 1"-3/4"

Na zalihi
7,92 €
6,34 € bez PDV-a
Razdjelnik s 2 neovisno podesive slavine 1" s redukcijom 3/4". ubrzava i poboljšava rad u vrtu i važan je dio svakog vrta i okućnice.