Zašto to radimo?

Ujedinjujemo svoje poslovanje na europskim tržištima zbog čega smo promijenili ime iz BESTENT na FOXIGY, što predstavlja dinamiku, adaptivnost i fleksibilnost.

"Imamo sve što vam treba."

Nudimo sve što mislimo da bi moglo biti korisno za bolji i lakši život u kući, u vrtu, pri kampiranju ili u radionici, garaži i pri popravku automobila:

Imamo širok asortiman: sve od vrtnog namještaja i plastenika, igračaka ​​za djecu i asortimana za uzgajivače do šatora i vreća za spavanje.

Prodajemo alat, opremu za garažu, produžne kabele, zaštitnu opremu i još mnogo toga. Specijaliziramo se za naslone za ruke za vaš automobil.

Mi smo obiteljski posao i svi smo 100% posvećeni svom poslu. Prijateljsko okruženje nam je važno. Želimo da znate da za vas rade ljudi koji uživaju u svom poslu.

Za koga to radimo?

Za vas, našeg kupca. Zadovoljstvo nam je ponuditi proizvode koji poboljšavaju živote naših kupaca i naše. Marka Foxigy ne znači samo promjenu identiteta, već prije svega bržu, bolju i pregledniju stranicu koja pomaže povećati zadovoljstvo kupaca i zadovoljstvo pri kupnji.

Uvijek za vas otkrivamo nove korisne stvari. Pokušavamo nuditi takve proizvode s kojima ćete biti zadovoljni.

"Imamo sve, sve je moguće, sve će biti."

Ovo je naš moto koji slijedimo. Ako sada ne pronađemo ono što trebate, raditi ćemo dok ne dobijete ono što tražite. Naš cilj je imati zadovoljne i sretne kupce.

Zašto kupovati kod nas?

  Usredotočeni smo na zadovoljstvo kupaca

  Pogledajte pozitivne recenzije od naših kupaca

  Naši stručnjaci u korisničkoj podršci stoje vam na raspolaganju

  Telefon

                    Kontaktirajte nas

                    Online chat

  Komfortne reklamacije

  Robu koja je često reklamirana isključujemo iz ponude

                    Podnošenje i praćenje reklamacija online