Akustična ploča - kocka 50x50x5cm


Panel od akustične pjene s uzorkom kockica dimenzija 50x50x5cm. više

Proizvođač: ProfiGaráž Šifra proizvoda: P-SK-18472 Dostava i plaćanje

10,13 € s PDV-om

Na zalihi
kom

Panel od akustične pjene s uzorkom kockica dimenzija 50x50x5cm. više

Proizvođač: ProfiGaráž Šifra proizvoda: P-SK-18472 Dostava i plaćanje

Akustična ploča dizajnirana je za smanjenje neželjenih refleksija zvuka u prostoriji. Poboljšava jasnoću i čitljivost zvukova, što je idealno za glazbene studije, sobe za snimanje ili kućna kina. Pogodan je i za poboljšanje akustičnosti prostora u stambenim ili poslovnim prostorima i sl. Također će poslužiti kao element dizajna za dnevne i društvene prostorije ili garažu.

Instalacija akustične ploče je vrlo jednostavna. Sve što trebate učiniti je nanijeti kontaktno ljepilo na stražnju stranu ploče i zatim je pritisnuti na zid.

Akustična izolacija s otvorenom ćelijskom strukturom osigurava apsorpciju reverberacija uglavnom u srednjim i visokofrekventnim pojasima. Prikladno za izgovorene riječi, vokale, limene duhače, gitare, činele i male udaraljke.

U izradi je korištena visokokvalitetna vatrootporna poliuretanska pjena, jednostavne ugradnje, sive boje u obliku kocke. Poliuretan je materijal koji učinkovito apsorbira zvučne valove i osigurava udobnost slušanja. Nema neugodan miris, ne praši se i ne raspada se. Materijal je ispitan, neškodljiv za zdravlje i pogodan za unutarnju upotrebu.

Značajke:

  • Uklanjanje refleksije zvuka
  • Jednostavna instalacija
  • Higijenski certifikat
  • Usporava gorenje
  • Oblik kocke
  • Cijena za 1 kom
Parametri
Izolacijski materijal Pjena, Poliuretan
Vrsta izolacije Akustična
Vrsta akustične ploče Kocka