Autodijagnostika OBD II MS310 Foxigy


Praktični i višenamjenski OBD2 od Foxigy namjenjen za čitanje kodova grešaka s više od 20 OBDII funkcija s Plug and Play sustavom. više

Proizvođač: Foxigy Šifra proizvoda: P-SK-17566 Dostava i plaćanje

46,13 € s PDV-om

Na zalihi
kom

Praktični i višenamjenski OBD2 od Foxigy namjenjen za čitanje kodova grešaka s više od 20 OBDII funkcija s Plug and Play sustavom. više

Proizvođač: Foxigy Šifra proizvoda: P-SK-17566 Dostava i plaćanje

Ova Foxigy autodijagnostika mali je čitač kodova s ​​punim OBDII Plug and Play funkcijama. Dijagnostika je prikladna za većinu aktualnih automobila s podrškom OBDII/CAN protokola za automobile proizvedene od 1996. u SAD-u, a od 2000. u EU. Samodijagnostika uključuje sve OBDII modove i funkcije, kao što su DTC pretraga i Plug and Play. Ova samodijagnostika izvrstan je izbor u smislu jednostavnosti i dostupnosti. Omogućuje svakom mehaničaru (kao i vlasniku automobila) provođenje glavnih dijagnostičkih zadataka ili testa voznih sposobnosti, praćenje emisija i osnovnih mogućnosti motora i upravljačke jedinice. Dijagnostika može provjeriti sve kodove grešaka vezane uz motor i upravljačku jedinicu vozila, omogućuje pregled trenutnih podataka vozila, čitanje i brisanje kodova grešaka.

Funkcija Plug and Play znači da dijagnoza ne treba nikakvo punjenje, bateriju ili drugi vanjski izvor napajanja. Samo se spojite na OBDII utičnicu i radite. Osim toga, uređaj je opremljen Bluetooth funkcijom, zahvaljujući kojoj možete vidjeti sve potrebne podatke i vrijednosti izravno na svom mobitelu putem veze s vašim pametnim telefonom.

Ako vaš automobil doživi kvar povezan s motorom, upalit će svjetlo upozorenja motora i zatražiti da posjetite servis. Pomoću ove dijagnostike možete čitati kodove grešaka čak i kod kuće i saznati odakle je nastala greška. Osim toga, možete obrisati kodove grešaka, na primjer, nakon obavljanja servisnih operacija.

Uz očitavanje i brisanje DTC-ova (kodova grešaka), dijagnostika će vam pružiti alat za očitavanje trenutnih podataka o automobilu, praćenje sigurnosnih elemenata i raznih komponenti, senzora emisije ili čitanje tzv. freeze frame podataka (podataka koji su snimljeni na trenutak kada se upalila lampica upozorenja motora).

EU marka

Seat, Fiat, Mercedes-Benz, Peugeot, Citroen, Škoda, VW, Audi, Porsche, BMW

 

US marka

Ford,

 

Azijske marke

Hyundai, Mitsubishi, Subaru, Nissan, Honda, KIA

 

NAJČEŠĆE KORIŠTENE OBD2 FUNKCIJE ZA DIJAGNOSTIKU AUTOMOBILA

 

Uzrok lampice za provjeru motora mogu biti manje greške koje može riješiti čak i neiskusni majstor. Sa sljedećim značajkama možete jednostavno identificirati uzroke i brzo riješiti probleme. Ovaj čitač OBDII kodova čita generičke (P0, P2, P3 i U0), specifične kodove proizvođača (P1, P3 i U1) i kodove na čekanju.

 

Top 10 OBDII značajki:

 1. Čitanje kodova
 2. Brisanje kodova
 3. Zamrzni sliku
 4. I/M test spremnosti
 5. Informacije o vozilu
 6. Podaci uživo
 7. Grafički prikaz podataka
 8. Nadzor O2 senzora
 9. Sustavi za testiranje
 10. Ispitivanje komponenti

 

 

Glavne prednosti:

 • Postavljanje pozadinskog osvjetljenja.
 • Bluetooth za povezivanje s pametnim telefonom
 • Samodijagnostika ne treba bateriju niti punjenje, napaja se strujom iz auta.
 • Intuitivno sučelje.
 • Upravljanje vozilom jednim gumbom.
 • Ispitivanje performansi vozila.
 • Statistika i analiza potrošnje vozila.
 • Jezici: engleski, francuski, njemački, nizozemski, španjolski, kineski

 

ŠTO JE S AŽURIRANJEM ČITAČA KODOVA?

 

Najveća prednost ovog čitača je što je ažuriranje doživotno besplatno. Dakle, ne morate svake godine tražiti ažuriranja i brinuti se o troškovima ove dijagnoze.

 

Tehnički parametri:

 • Zaslon: 2,4"
 • Napon: 12V
 • Radna struja: 50mA ~ 70mA
 • Radni napon: 5V ~ 30V
 • Dimenzije: 123 x 62 x 21 mm
 • Radna temperatura: 0-60°

 

 

 

Niste sigurni koja je dijagnostika prava za vas? Odgovorili smo na najčešća pitanja naših kupaca, što će vam pomoći pri odabiru.

 

 

Funkcije autodijagnostike Bluetooth
Jezik autodijagnostike Anglický, Nemecký