Chiptuning OBDII Benzin za povećanje performansi za 35/25% NITRO

zvijezdica 1 zvijezdica 2 zvijezdica 3 zvijezdica 4 zvijezdica 5 (1)<p>Broj zvijezdica je</p> 5 iz 5
Akcijski -23%

Oprema za povećanje snage za benzinske motore. Samo ga priključite u OBD2 priključak. + 35% snage + 25% okretnog momenta. više

Proizvođač: NITROŠifra proizvoda: P-SK-99/545 Dostava i plaćanje

Standardna cijena 13,44 €. Uštedite 23% (3,13 €) 10,31 € s PDV-om

Na zalihi
kom

Oprema za povećanje snage za benzinske motore. Samo ga priključite u OBD2 priključak. + 35% snage + 25% okretnog momenta. više

Proizvođač: NITROŠifra proizvoda: P-SK-99/545 Dostava i plaćanje

Plug and Drive uređaj za povećanje performansi osobnih automobila. Samo priključite na OBD2 konektor i uživajte u povećanju snage i okretnog momenta. Nisu potrebne dodatne postavke. Uređaj će automatski analizirati vaše vozilo i prilagoditi potrebne postavke za postizanje maksimalnog učinka. Postavke se vrše samo prema standardu koji je odredio proizvođač. Ne oštećuje motor ili druge dijelove vozila.

OBD2 chip tuning radi na temelju promjene signala iz upravljačke jedinice. Ovo je ponovno mapiranje upravljačke jedinice. Automatski prepoznaje vaše vozačke navike i stvara novu kartu u upravljačkoj jedinici za povećanje snage motora za 35% i okretnog momenta za 25%.

Crveni pojačivač snage dizajniran je za benzinske motore u vozilima s podrškom za OBD2 protokol.

Instalacija i kalibracija:

1. Izvadite ključ za paljenje.

2. Spojite uređaj na OBD2 konektor

3. Umetnite ključ u bravu za paljenje i okrenite ključ u prvu brzinu (ne palite auto).

4. Pritisnite tipku Reset na oko 5 sekundi. Nakon što otpustite tipku, pričekajte oko 30-50 sekundi. (uređaj će komunicirati i uspostaviti vezu s ECU)

5. Pokrenite motor.

Nitro OBD2 prepoznaje vaše vozilo i vaše vozačke navike nakon otprilike 200 km vožnje i tako se prilagođava kako bi savršeno pristajao vašem automobilu i dovoljno povećao performanse.