Drvena dimarica 50x50x70cm


Naša drvena dimarica dimenzija 50x50x70 cm s termometrom odličan je dodatak za svakog ljubitelja kućnog dimljenja. Prije svega, naša drvena dimarica izrađena je od visokokvalitetnog drva otpornog na toplinu i vlagu. više

Proizvođač: BestentŠifra proizvoda: B-SK-21007 Dostava i plaćanje

155,21 € s PDV-om

Za narudžbu unutar 4 tjedna
kom

Naša drvena dimarica dimenzija 50x50x70 cm s termometrom odličan je dodatak za svakog ljubitelja kućnog dimljenja. Prije svega, naša drvena dimarica izrađena je od visokokvalitetnog drva otpornog na toplinu i vlagu. više

Proizvođač: BestentŠifra proizvoda: B-SK-21007 Dostava i plaćanje

Naša drvena dimarica dimenzija 50x50x70 cm izvrstan je dodatak za svakog ljubitelja kućnog dimljenja. Prije svega, naša drvena dimarica izrađena je od visokokvalitetnog drva otpornog na toplinu i vlagu, što osigurava dugotrajnu trajnost i pouzdanost ovog proizvoda. Drvo daje pušnici prirodan i rustikalni izgled koji se savršeno uklapa u svaki vrt ili eksterijer.

S dimenzijama od 50x50x70 cm, naša dimarica je dovoljno velika da u nju stane dovoljno mesa za dimljenje za cijelu obitelj ili veću grupu prijatelja. Njegova veličina također ga čini dovoljno kompaktnim da stane u većinu vrtnih prostora ili terasa.

Značajke vrtne dimarice 

  • precizna i pažljiva obrada
  • od debelog hladno valjanog lima
  • dimarica je od skandinavske smreke
  • kamin i cijevi su obojeni bojom otpornom na toplinu 900°C
  • opremljena termometrom
  • kamin ima regulaciju dovoda zraka
  • nakon raspakiranja spreman je za upotrebu
  • vatrom impregnirani drveni elementi pušnice

VANJSKE DIMENZIJE DIMARICE

  • visina - 30 cm
  • širina - 25 cm
  • duljina - 30 cm

UNUTARNJE DIMENZIJE DIMARICE

  • visina - 25 cm
  • širina - 25 cm
  • dubina - 29 cm

DIMENZIJE DRVENE DIMARICE

  • Dimenzije 50 x 50 x 70 cm

UKLJUČENO U CIJENU:

  • drvena dimarica
  • stalak
  • žarište
  • dimnjak: 2 x ravna cijev, 1 x koljeno
  • 3 vješalice za vješanje
  • 6 x kuka od nehrđajućeg čelika

Savjeti za vas:

Osnova svakog kvalitetnog dimljenja je pravilna temperatura. Hranu možete dimiti na tri temperature.

  1. Hladno dimljenje (18-25 °C) - odabrane vrste ribe, salame, kobasice
  2. Dimljenje na vrućem dimu (30-40 °C) - riblji specijaliteti, slanina, dimljeno meso
  3. Dimljenje vrućim dimom (70-90 °C) - dimljenje u kombinaciji s grijanjem - riba, šunka, kobasice