Bestent

Sklopivi šator (pop up) 2x3 plavi SQ

Sklopivi šator (pop up) 2x3 plavi SQ

Bestent

Sklopivi šator veličine 2x3 m. Brzo sklopivi (pop up) šator možete postaviti za samo nekoliko minuta. Izvrstan je za prezentacije, kao prodajni šator ili kao sklonište za obiteljske proslave, ribarsko sklonište, šator za vjenčanje ili za neke druge društvene i privatne događaje. više

Šifra proizvoda: B-SK-2406
1 517,41 kn -10% 1 360,72 kn
1 088,58 kn bez PDV-a
Naš stručnjak će Vas savjetovati o ovom proizvodu.
8:00 - 16:30
ili

Sklopivi šator (pop up) 2x3 plavi SQ

Šator je koristan kao sklonište za roštilj i sjedenje s obitelji i prijateljima, za veće zabave, piknike, sajmove, team buildinge i druge događaje ili sklonište za odmor građevinskih radnika itd. Ima razne namjene. Izvrsno štiti od vode, sunca i vjetra.

- šator ima 3 vodonepropusne stranice / zida (sa 3 strane)

- šator ima 4 različite podesive razine visine od 176 cm do 202 cm.

- dimenzije: 2 x 3 m

Sadržaj pakiranja:

- Konstrukcija 2x3m SQ

- Krov 2x3 m

- 2x zid 2m

- 1x zid 3m

Težina: 22 kg

 

Materijal zidova i krova:

  • Vanjska strana krova - poliester 820D (300 g/m2) s unutarnje strane obložen gumom (jaka ojačana vlakna otporna na kidanje)
  • Unutarnja strana krova i zidova - impregnirani najlon PVC
  • Vanjska strana zidova - impregniran materijal (brezent) 420D (270 g/m2) s unutarnje strane obložen gumom (jaka ojačana vlakna otporna na kidanje)

Konstrukcija:

  • Materijal: čelik

Transportne dimenzije šatora u kutiji: 153 x 34 x 25 cm.

*Slike su ilustrativne.

Garancija na proizvod je 24 mjeseca. Međutim habanje karakteristično za određeni materijal ili uporabu ne smatra se nedostatkom. Ne smatra se nedostatkom ako iz prirode prodanog proizvoda proizlazi da je njegov vijek trajanja kraći od garancijskog razdoblja i ako je u normalnoj upotrebi takav proizvod potpuno istrošen prije isteka jamstvenog roka.

Krov je potrošni materijal. Može se istrošiti za manje od 24 mjeseca, posebno ako je krov duže vrijeme izložen sunčevoj svjetlosti. To može utjecati na izvornu boju materijala.

UPOZORENJE:

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta potrebno je sklopiti i spremiti šator. Šator ne smije biti izložen jakim naletima vjetra, pljusku i tuči. Kad je brzina vjetra od 1 do 10 km/h, koristite klinove za šator. Ako je brzina vjetra od 10 do 30 km/h, kotristite opterećenje za šator (vreće s pijeskom za podnožje šatora). Ako je brzina vjetra veća od 30 km/h ne koristite šator. U slučaju loše vremenske prognoze (jak vjetar, pljusak, tuča itd.) preporučujemo sklapanje šatora i ponovnu upotrebu nakon poboljšanja vremena. Ne sklapajte šator dok su zidovi ili krov mokri. Šator i stranice nemojte sklapati dok se potpuno ne osuše inače postoji opasnost da će se pojaviti plijesan.  Uvijek koristite komplete za sidrenje i pričvršćivanje. U slučaju ne slijeđenja navedenih uputa za uporabu pravo na reklamaciju istječe. Šteta zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta nije predmet reklamacije.

Parametri
Kvaliteta šatora
Boja šatora
Dimenzije sklopivog šatora