Vrtni plastenik 2x3m s UV filterom PREMIUM


Kvalitetan vrtni plastenik s UV filterom i dimenzijama 2x3 m. Čelična konstrukcija i višeslojna PE folija ojačana PP trakom osiguravaju stabilnost i dug životni vijek. Plastenik se sastoji od sekcija dugih 1 metar. Svaka sekcija ima dva prozora okrenuta jedan prema drugom. više

Proizvođač: Foxigy Šifra proizvoda: B-SK-3425 Dostava i plaćanje

Standardna cijena 142,19 €. Uštedite 6% (8,44 €) 133,75 € s PDV-om

Na zalihi
kom

Kvalitetan vrtni plastenik s UV filterom i dimenzijama 2x3 m. Čelična konstrukcija i višeslojna PE folija ojačana PP trakom osiguravaju stabilnost i dug životni vijek. Plastenik se sastoji od sekcija dugih 1 metar. Svaka sekcija ima dva prozora okrenuta jedan prema drugom. više

Proizvođač: Foxigy Šifra proizvoda: B-SK-3425 Dostava i plaćanje

Kvalitetan vrtni plastenik 2 x 3 m s UV filterom

Naši plastenici su idealni za uzgajanje i presađivanje biljaka. Pružaju savršene uvjete za rast usjeva i zaštitu od nepovoljnih vremenskih prilika. Stvarno su izvrsni pomagači za svakog strastvenog vrtlara.

Plastenik se sastoji od sekcija dugih 1 metar.

Dužinom plastenika ima svaka sekcija (duga 1 m) dva prozora, jedan nasuprot drugom – svaka sekcija ima 2 prozora koji se nalaze na suprotnim stranama.


Ključne karakteristike naših plastenika:

 1. Izdržljiva pocinčana konstrukcija
 2. Prozori s mrežama protiv insekata i štetnika
 3. Kvalitetna PE folija (polietilen – material s visokom otpornošću na abraziju i trošenje s ojačanjem od PP (polipropilen) mreže s UV filterom
 4. Debele čelične cijevi (profil 0,7 x 24 mm) - PREMIUM QUALITY
 5. Čičak trake
 6. Jednostavno postavljanje
 7. Agrotekstilna folija: 140 g/m2

Što određuje visoku kvalitetu našeg plastenika?

 • Koristimo samo najkvalitetniji materijal - posebni prozirni PE materijal s UV filterom sa zelenom PP mrežom koja je ugrađena u strukturu folije. To povećava vlačnu čvrstoću folije i stvara vrlo dobre uvjete za razvoj biljaka.
 • Udobnost i funkcionalnost u svakodnevnoj upotrebi.
 • Zatvoreni prozori s mrežama protiv komaraca pružaju potrebnu cirkulaciju i reguliraju temperaturu i vlažnost zraka.
 • Funkcionalnost tunela (plastenik u obliku tunela) povećana je zahvaljujući širokim vratima s dvostrukim i pouzdanim zatvaračem.
 • Optimalna visina (200 cm) omogućuje slobodno kretanje i rad.
 • Vrlo jednostavna instalacija i mogućnost brzog premještanja konstrukcije na bilo koje mjesto u vrtu.

   Postavljanje folije:

   Foliju je najbolje razvući na konstrukciju plastenika kad je njena struktura mekana - nakon raspakiranja je ostavite da odstoji neko vrijeme (20-30 minuta) da se ugrije i omekša. Idealno je postavljati je po lijepom, sunčanom vremenu.

   DIMENZIJE:

   UPOZORENJE:

   • Struktura plastenika bi trebala biti ravna i okomita. Brave na ulazima trebaju se moći slobodno zatvoriti kad je folija nategnuta.
   • Folija ne bi trebala biti čvrsto nategnuta – postoji opasnost od oštećenja/rastrgnuća.
   • Folije je najbolje postavljati po toplom i sunčanom danu.
   • Poslje raspakiranja folije pričekajte 20 – 30 minuta da se ugrije na zraku. Ako je površina mekana, možete početi s postavljanjem.
   • Plastenik ne smije se postavljati na mjesta izložena jakom vjetru. Postavite plastenik na mjesto s preprekom koja smanjuje udare vjetra. Ako se pojave vjetrovi i plastenik je na mjestu izloženom vjetru, foliju je potrebno odmah ukloniti. Snažni vjetrovi mogu slomiti konstrukciju plastenika.
   • Tjekom zime se folije moraju ukloniti kako bi se spriječilo nakupljanje snjega koji može oštetiti strukturu plastenika.
   • Mehanička oštećenja vrtnog plastenika uzrokovana olujama, tučom, snježnim olujama, jakim vjetrom ili jakom kišom nisu predmet reklamacije proizvoda.
   Vrsta strukture za uzgoj biljaka Plastenik
   Boja plastenika zelena
   Gramaža folije 140 g/m2
   Debljina cijevi plastenika 24 mm
   Profil cijevi plastenika 0,7 mm
   Dimenzije plastenika 2x3m
   Visina plastenika 2 m