Plastenici su pristupačna varijanta klasičnih staklenika. Štede prostor i savršeno održavaju potrebne temperaturne uvjete i vlažnost, potrebne za pravilan rast vaših omiljenih biljaka i usjeva. Osim toga, pružaju zaštitu od štetnika i klimatskih promjena.

Vrtni plastenici 

Plastenici za vrt odličan su izbor ako tražite pristupačnu verziju staklenika i planirate li plastenik s vremenom premjestiti. Zahvaljujući praktičnoj konstrukciji i zamjenjivoj foliji, svoj plastenik možete prilagoditi prema potrebi.

Veliki plastenici prikladno su rješenje za vrt, koje je obloženo posebnom folijom koja smanjuje propusnost UV zračenja. Za manje biljke ili u manjim prostorima (balkoni, interijeri stanova i sl.) možete koristiti plastenik za pokrivanje biljaka posađenih na otvorenom ili plastenik za police, posebno pogodne za ljubitelje egzotičnih sobnih biljaka.

Folije na plastenike

Odaberite pravu foliju za svoj plastenik! Možete ih pronaći u raznim veličinama i bojama. Odaberite zelenu foliju s UV filtrom ili bijeli film s UV filtrom. U paketu ćete pronaći samo samu foliju, konstrukciju je potrebno kupiti zasebno.

Klijališta

Za uzgoj manjih biljaka ili ako ga trebate smjestiti u unutrašnjost svog doma, posegnite za klijalištem. Za dobar rast presađenih biljaka u vašoj kuhinji ili dnevnoj sobi,  mini plastenik odličan je izbor. Za uzgoj u vrtu, direktno u tlu, možete birati između zelenog i bijelog plastenika s UV filtrom, koji će osim idealnih uvjeta vašim biljkama pružiti i zaštitu od štetnika i vremenskih promjena.

Pribor za plastenike

Njega plastenika uključuje i pribor. Zahvaljujući ručnoj sijačici sjetvene trake možete posaditi brzo i jednostavno. Ne zaboravite koristiti vrtne rukavice za zaštitu pri radu u vrtu ili s folijom!

Sjeme i sadnice

Već imate osnovnu opremu za proizvodnju folija, ali nedostaju li vam sadnice i sjeme? Ovdje možete pronaći mnogo najkvalitetnijeg sjemena na praktičnim trakama za sjetvu:

  • Poljski krastavac
  • Zelena salata 
  • Bijela korabica 
  • Crvena rotkva
  • Vrtni peršin
  • Bijeli luk
  • Salata repa-cikla
  • Rana mrkva

Oslonci za penjanje

Pravilna potpora je važna za puzave biljke. Osigurajte im posebne potpore za penjanje - na primjer, pomoću potporne mreže ili potpornih stupova - također je prikladno za biljke koje ne puze i rastu uvis.

Brze informacije Plastenici + Poklon
Vrtni plastenik 283x471x200cm PVCVrtni plastenik 283x471x200cm PVC

Vrtni plastenik 283x471x200cm PVC

Na zalihi
312,40 €
249,92 € bez PDV-a
Vrtni plastenik 283x471x200cm PVC odlikuje se fleksibilnim profilom. Fleksibilni profil izrađen od visokokvalitetnog materijala.
Brze informacije
Vrtne rukavice s kandžamaVrtne rukavice s kandžama

Vrtne rukavice s kandžama

<p>Broj zvijezdica je</p> 5 iz 5
Na zalihi
3,12 €
2,50 € bez PDV-a
Vrtne rukavice s kandžama veličine 8/10. Savršen su alat za sadnju, kopanje, uklanjanje korova i ostalo čišćenje vrta.
Brze informacije Sjemenke i sadnice
Krastavac sijani grubi 25 sjemenki

Krastavac sijani grubi 25 sjemenki

Na zalihi
1,88 €
1,50 € bez PDV-a
Sjeme krastavaca posijano u grubi utovarivač namijenjeno je za preduzgojne rasade u razne vrste okorjenjivača ili žardinjera.Pakirano sjeme…

Vrtni plastenik: Kako ga odabrati?

Vrtni plastenik: Kako ga odabrati?

Ako ste odlučili da ne želite trajno izgraditi staklenik u svom vrtu, potražite jeftinija rješenja. Vrtni plastenik idealna je alternativa klasičnim staklenicima, koja jamči jednako dobre uvjete za uzgoj biljaka. U našoj ponudi pronaći ćete veliki izbor vrtnih plastenika raznih veličina i boja. Kako odabrati najbolje za sebe i svoj urod? Možete saznati u odjeljenju za konzultacije.


Kako uzgojiti povrće u vrtu + savjeti za jednostavno povrće

Kako uzgojiti povrće u vrtu + savjeti za jednostavno povrće

Kako uzgojiti povrće u vrtu + savjeti za jednostavno povrće

Povrće uzgojeno kod kuće ne može se ni uspoređivati ​​s povrćem uzgojenim u supermarketu — s tim se svi možemo složiti. No, znate li kako pravilno uzgojiti povrće u vrtu kako bi vas ono konačno veselilo u kuhinji?


Uzgoj za početnike u plasteniku

Uzgoj za početnike u plasteniku

Kompletan vodič za uzgoj u plasteniku - Kako započeti uzgoj povrća?

Jeste li već odabrali staklenik ili plastenik? Ako niste, na sljedećim poveznicama pronaći ćete mnogo korisnih savjeta o odabiru pravog proizvoda za vas.