Sustavi polica i regali koriste se za organiziranje stvari i održavanje reda u različitim prostorijama, poput dnevne sobe, spavaće sobe, ureda ili skladišta. Prilikom odabira polica važno je uzeti u obzir nekoliko čimbenika koji će odrediti koji dijelovi police vam najviše odgovaraju.

Razmotrite svoje potrebe i preferencije pri odabiru regala. Ako trebate puno prostora za pohranu, trebali biste odabrati veći sustav polica ili regal. Tražite li policu za dekoraciju, važno je razmisliti o njenom dizajnu i boji koja će odgovarati ostatku interijera.

Drugi važan čimbenik pri odabiru regala je njihova veličina i oblik. Ako imate ograničen prostor, trebate se odlučiti za manji regal ili stalak koji će zadovoljiti vaše potrebe, a da pritom neće zauzeti previše prostora. Osim toga, odaberite regale koji su izrađeni od kvalitetnih materijala te su dovoljno čvrsti i stabilni da izdrže vašu opremu.

Prilikom odabira regala vodite računa o njihovoj funkcionalnosti. Neki regali imaju više polica, svaka na različitoj visini, što vam omogućuje organiziranje stvari različitih veličina i oblika. Ostali regali mogu biti modularni tako da ih možete prilagoditi svojim potrebama i željama.

Također uzmite u obzir njihovu cijenu i ukupnu vrijednost pri odabiru regala. Većina regala je pristupačna, ali neki mogu biti skuplji ovisno o veličini, materijalu i dizajnu. Ako tražite jeftine police, možete razmotriti opcije kao što su pojedinačne police ili rabljene police koje su još uvijek u dobrom stanju. Prikladan dodatak su i komode.

Brze informacije
Regal FAIRRegal FAIR

Regal FAIR

Na zalihi
34,28 €
27,42 € bez PDV-a
Praktičan i elegantan regal poslužit će i kao stolić u vašoj knjižnici, kupaonici, dnevnoj sobi ili tamo, gdje vam treba.
Brze informacije
Regal na kotačima 5 polica ColorRegal na kotačima 5 polica Color

Regal na kotačima 5 polica Color

Na zalihi
57,19 €
45,75 € bez PDV-a
Regal na kotačima sa 5 polica, možete je koristiti kao policu u dječjoj sobi, kupaonici za odlaganje raznih kupaonskih potrepština, poput…
Brze informacije
Polica za knjige White RustikPolica za knjige White Rustik

Polica za knjige White Rustik

Na zalihi
79,07 €
63,26 € bez PDV-a
Biblioteka - polica za knjige pogodna je kako za klasične tako i za moderne interijere. Elegantna i elegantna polica u obliku stabla ugodne…