Svaki vlasnik će učiniti sve za radost u očima svog psa. Na primjer, počastit će ga sjajnim priborom za njegov sretan život! U našoj ponudi pronaći ćete apsolutno sve što će vama i vašem psu stvoriti udoban i ugodan prostor i život.

Kreveti za pse stvorit će ugodan prostor za spavanje i odmor vašeg psa. Odaberite nekonvencionalan, dizajnerski krevet u obliku tipija! Ili više volite klasiku - krevet u boji od plišu? U našoj e-trgovini, osim kreveta, možete pronaći i madrace, deke i rashladne jastučiće za svoje četveronožne prijatelje.

Ako vaš pas spava vani u vrtu, sigurno će cijeniti odgovarajuću kućicu, i to ne samo po hladnom vremenu. U šupi se također može sakriti od kiše ili vrućeg sunca. Odaberite drvenu kućicu s praktičnim poklopcem za ulaz, dostupna je u različitim bojama. A kad baš zagrije, priuštite mu osvježenje u vlastitom bazenu!

Kavez za pse dobar je za prijevoz velikih pasmina, privremeni smještaj u uzgajivačnicu ili kada trebate stvoriti siguran prostor za ženku psa s malim štencima. Pruža dovoljno prostora i ima higijensko dno koje možete lako oprati ako se zaprlja. Možete odabrati kavez u tri različite veličine - prema veličini vašeg psa.

Za udoban prijevoz manjih pasmina pasa (i naravno mačaka) posegnite za prijenosnom torbom. Možete ga koristiti za nošenje na otvorenom ili kao sigurnu zaštitu prilikom prijevoza životinje automobilom. Mrežaste strane osiguravaju dovoljan dovod zraka i pregled. Odaberite prijenosnu torbu u veličini prema svom ljubimcu. Za čistoću u automobilu svakako će vam trebati praktična navlaka za autosjedalice koju jednostavno zakačite i po potrebi otkopčate i očistite.

Brze informacije
Krevet za pse 70cm Brown NeroKrevet za pse 70cm Brown Nero

Krevet za pse 70cm Brown Nero

Na zalihi
24,90 €
19,92 € bez PDV-a
Krevet za pse je mjesto za spavanje ili samo opuštanje vašeg psa. Luksuzni krzneni krevet za pse 70 cm vrlo brzo će se svidjeti vašem psu.
Brze informacije Akcijski -25%
Ležaj za pse 70cm Cream NeroLežaj za pse 70cm Cream Nero

Ležaj za pse 70cm Cream Nero

Na zalihi
18,65 € 24,90 €
14,92 € bez PDV-a
Ležaj za pse je mjesto za spavanje ili samo opuštanje vašeg psa. Luksuzni krzneni ležaj za pse 70 cm vrlo brzo će se svidjeti vašem psu.