Ako trebate odgovarajući alat za montažu ili demontažu kočionih klipova ili podešavanje kočione čeljusti, na pravom ste mjestu. Samo odaberite pravi set prema marki i tipu vozila i bacite se na posao.

Setovi za utiskivanje kočionih klipova služe za izvlačenje (sabijanje) klipova u cilindrima kočionog sustava. Potrebni su za popravak vozila s disk kočnicama. Posebno ćete ih cijeniti prilikom mijenjanja kočionih pločica. Njime možete pritiskati ili okretati kočione klipove po potrebi. Setovi su idealni za radionicu, auto servis, ali i za garažu svakog majstora.

Setovi su praktično smješteni u koferu izrađenom od izdržljive plastike. Jednostavan je za rukovanje i štedi vaše vrijeme. Sam alat izrađen je od visokokvalitetnog čelika s površinskom obradom.

Setove za prešanje kočionih klipova dijelimo prema broju komada. Prema broju adaptera dijele se na 12-dijelne, 18-dijelne, 21-dijelne i 35-dijelne.

Set sadrži 2 navojna vretena za desni i lijevi navoj. Na vozilima s čeljustima disk kočnica s integriranom ručnom kočnicom vraćanje kočionih klipova vrši se rotacijom unazad. Za druga vozila, guranjem ovih klipova unazad.

Set od 12 dijelova sadrži 10 nastavaka za pritisak i prikladan je za marke kao što su Citroen, Audi, Fiat, Ford, Honda, Mitsubishi.

Set od 18 dijelova sadrži 15 nastavka za pritisak, jedan graničnik i dva vijka za pritisak.

Set od 21 dijela sadrži 17 nastavaka za pritisak, uključujući izvlakač za ljevoruke osobe.

Profesionalni set od 35 dijelova prikladan je za većinu automobila na tržištu: Audi, Fiat, Ford, Isuzu, Honda, Jaguar, BMW, Mercedes Benz, Mitsubishi, Nissan, Toyota, Renault, Volvo, Citroen, Opel, SAAB, GM i VW.

Brze informacije To najbolje od Foxigy proizvoda
Set alata za vraćanje kočionih cilindara 12 komadaSet alata za vraćanje kočionih cilindara 12 komada

Set alata za vraćanje kočionih cilindara 12 komada

<p>Broj zvijezdica je</p> 5 iz 5
Nije na zalihi
12,40 €
9,92 € bez PDV-a
Komplet za prešanje kočionog klipa pomoći će vam u popravku vozila s disk kočnicama. Smješten je u praktičnu plastičnu kutiju. Adapteri su…
Brze informacije To najbolje od Foxigy proizvoda
Set za prešanje kočionih klipova 35 komadaSet za prešanje kočionih klipova 35 komada

Set za prešanje kočionih klipova 35 komada

Nije na zalihi
41,56 €
33,25 € bez PDV-a
Praktičan set od 35 dijelova prikladan je za Škodu, Seat, Volkswagen, Kiju, Mazdu itd.