Škaraste dizalice su popularne dizalice u svojoj kategoriji. Svoje vodeće mjesto zaslužili su zahvaljujući nezahtjevnoj usluzi i nezahtjevnom prostoru. Kada je sklopljena, svoju radionicu možete koristiti učinkovitije ako je ne morate sagraditi. Dok je klasična dizalica s dva stupa čvrsto pričvršćena za tlo, škarastu dizalicu možete pričvrstiti na ravnu površinu svoje radionice uz pomoć stopala.

Hidrauličnim sustavom dizalica upravlja upravljačka ploča koja, osim podizanja i spuštanja dizalice, omogućuje blokiranje platformi na određenoj visini. Podizanje je osigurano hidrauličnim klipovima. Ovisno o maksimalnoj visini dizanja, kvaliteti i obradi, dizalice su opremljene s 1-2 klipa na svakoj platformi. Škarasta dizalica sadrži i gumene podloge koje se postavljaju ispod podiznih točaka i na taj način sprječavaju oštećenje pragova, karoserije ili drugih elemenata vozila.

Među najpopularnijima su verzije s niskim dizanjem upravo zbog jednostavnog rukovanja jer ne moraju biti čvrsto pričvršćene za tlo. Ova dizalica s maksimalnom visinom podizanja do 185 cm prikladna je za one koji žele obavljati puni posao i slobodno se kretati ispod vozila. Međutim, ovdje je potrebno čvrsto sidrenje na pod.

U ovoj kategoriji također ćete pronaći male dizalice za hitne slučajeve prikladne za opremu automobila u slučaju bušenja i potrebe za zamjenom rezervnog kotača. Ove dizalice se također često nazivaju škaraste dizalice.

Zahvaljujući sklopivim strukturama i kotačima, dizalicu možete premještati s mjesta na mjesto, iz radionice u radionicu bez daljnjih komplikacija. Važno je imati ravnu i ojačanu površinu u radionici. Dizalica sa škarama je idealno rješenje za servisiranje karoserije, kočnica ili amortizera.

Brze informacije
Dizalica škarasta za auto 2t G02193Dizalica škarasta za auto 2t G02193

Dizalica škarasta za auto 2t G02193

Nije na zalihi
20,73 €
16,58 € bez PDV-a
Dizalica za hitne slučajeve nosivosti 2t i maksimalnom visinom dizanja od 420 mm idealna je za bilo koju opremu automobila.
Brze informacije
Dizalica 3T L-600Dizalica 3T L-600

Dizalica 3T L-600

Na stanju u roku od 10 dana
3 697,91 €
2 958,33 € bez PDV-a
Redats hidraulična škarasta dizalica maksimalnog kapaciteta do 3 tone.