Udobno sjedenje tijekom rada, u kuhinji ili opuštanja u dnevnoj sobi zahvaljujući našim visokokvalitetnim stolicama! U našoj ponudi nalaze se blagovaonske stolice, uredske stolice te fotelje i taburei.

Blagovaonske stolice

Možete uživati ​​u ugodnom zajedničkom druženju zahvaljujući sjedenju na visokokvalitetnim blagovaonskim stolicama. Tapecirani baršunasti stolci spajaju udobnost i eleganciju. Iskoristite našu akciju i odaberite baršunaste stolice 3+1!

Tražite li moderan stil, posegnite za stolicama u skandinavskom stilu koje kod nas također možete dobiti u povoljnom paketu - 3+1 stolica gratis.

Uredske stolice

Za rad za računalom ili igranje računalnih igrica - osnova je uvijek kvalitetna uredska stolica! Za ljubitelje računalnih igrica imamo odlične ergonomske gaming stolice od kojih vas neće boljeti leđa ni nakon sati igranja.

Za dizajnerski kućni ured možete odabrati jednu od naših uredskih stolica s minimalističkim dizajnom i ugodnim presvlakama. Kako biste podržali pravilno sjedenje i zdravlje vaše kralježnice, preporučljivo je koristiti ergonomski oblikovane uredske stolice.

Fotelje i taburei

Što je bolje od opuštanja nakon dugog dana u vlastitoj stolici sa stolicom? U našoj e-trgovini pronaći ćete prekrasne dizajnerske proizvode. Podignite noge i opustite se zahvaljujući udobnom tabureu.

Iskoristite svaki djelić prostora i odaberite tabure s praktičnom košarom za stvari. Također možete uživati ​​u trenucima opuštanja na praktičnoj stolici s prostorom za pohranu ili u stolici za ljuljanje.