Toaletni stolići

Nabavite vlastito kraljevstvo kod kuće. Toaletni stolić omogućuje stvaranje kutka koji će biti samo za vas. Odaberite iz mnoštva stilova i boja onaj koji pristaje vašem domu.

Kako odabrati toaletni stol?

Prilikom odabira toaletnog stolića odredite svrhu njegove uporabe. Dizajn je također važan element. Čest dio toaletnog stolića je i ogledalo koje se obično ugrađuje u stolić.

Prilikom odabira toaletnog stolića ne zaboravite na ladice u koje možete odložiti kozmetiku, parfeme ili ogrlice.

Za toaletni stolić trebat će vam i udobna stolica – idealno bi bilo tabure, kod kojeg treba pripaziti na visinu. Uz neke stolove dolazi i stolica, dok druge morate odabrati sami. Taburei imaju svoj prostor za odlaganje, ali postoje i stolci bez prostora za odlaganje.

Dajte prednost stolu sa osvijetljenim ogledalom - rasvjeta je dio stola. Takav toaletni stolić prikladan je i za tamniji dio prostorije.

Funkcionalnost stola

U svakom slučaju, odlučite se za stol koji ima barem 1 ili 2 ladice i ostalo spremište. Toaletni stolić bez ovih dodataka izgubit će smisao.

Veličina toaletnog stolića

Prilikom odabira stola vodite računa o prostornom rasporedu prostorije. Možete odabrati ne samo manje, već i veće stolove koji su prikladni za veće prostorije. Također možete postaviti nekoliko stolova u kutu sobe.

Materijali

Dekoracije trebaju odgovarati materijalu koji se koristi u prostoriji. Ako imate drvo u svojoj sobi, pokušajte posegnuti za drvenim alternativama. Drvo nije samo bezvremensko i izdržljivo, već je i najviše kvalitete. Godinama kasnije, i dalje će izgledati kao nov.

No, ako više volite vintage, klasiku ili neku drugu ultramodernu varijantu (primjerice FOXIGY), uvijek imate nešto za izabrati. Neki toaletni stolići također imaju dodatke od baršuna.

Brze informacije Akcijski -12%
Toaletni stolić Primadonna WHITEToaletni stolić Primadonna WHITE

Toaletni stolić Primadonna WHITE

<p>Broj zvijezdica je</p> 4 iz 5
Na zalihi
109,25 € 123,97 €
87,40 € bez PDV-a
Toaletni stolić Primadonna White idealan je za sve djevojke, žene i romantične duše koje će se zaljubiti u njega ne samo zbog dizajna već i…
Brze informacije
Toaletni stolić Princess ROSEToaletni stolić Princess ROSE

Toaletni stolić Princess ROSE

Na zalihi
113,54 €
90,83 € bez PDV-a
Svaka princeza, kraljica ili carica treba svoj prostor. Pronađite svoj uz moderan toaletni stolić Princess. Čisti bijeli dizajn nadopunjuju…
Brze informacije
Toaletni stolić Primadonna ROSEToaletni stolić Primadonna ROSE

Toaletni stolić Primadonna ROSE

<p>Broj zvijezdica je</p> 3 iz 5
Na zalihi
123,97 €
99,18 € bez PDV-a
Toaletni stolić Primadonna Rose idealan je za sve djevojke, žene i romantične duše koje će se zaljubiti u njega ne samo zbog dizajna već i…