Toaletni stolići

Nabavite vlastito kraljevstvo kod kuće. Toaletni stolić omogućuje stvaranje kutka koji će biti samo za vas. Odaberite iz mnoštva stilova i boja onaj koji pristaje vašem domu.

Kako odabrati toaletni stol?

Prilikom odabira toaletnog stolića odredite svrhu njegove uporabe. Dizajn je također važan element. Čest dio toaletnog stolića je i ogledalo koje se obično ugrađuje u stolić.

Prilikom odabira toaletnog stolića ne zaboravite na ladice u koje možete odložiti kozmetiku, parfeme ili ogrlice.

Za toaletni stolić trebat će vam i udobna stolica – idealno bi bilo tabure, kod kojeg treba pripaziti na visinu. Uz neke stolove dolazi i stolica, dok druge morate odabrati sami. Taburei imaju svoj prostor za odlaganje, ali postoje i stolci bez prostora za odlaganje.

Dajte prednost stolu sa osvijetljenim ogledalom - rasvjeta je dio stola. Takav toaletni stolić prikladan je i za tamniji dio prostorije.

Funkcionalnost stola

U svakom slučaju, odlučite se za stol koji ima barem 1 ili 2 ladice i ostalo spremište. Toaletni stolić bez ovih dodataka izgubit će smisao.

Veličina toaletnog stolića

Prilikom odabira stola vodite računa o prostornom rasporedu prostorije. Možete odabrati ne samo manje, već i veće stolove koji su prikladni za veće prostorije. Također možete postaviti nekoliko stolova u kutu sobe.

Materijali

Dekoracije trebaju odgovarati materijalu koji se koristi u prostoriji. Ako imate drvo u svojoj sobi, pokušajte posegnuti za drvenim alternativama. Drvo nije samo bezvremensko i izdržljivo, već je i najviše kvalitete. Godinama kasnije, i dalje će izgledati kao nov.

No, ako više volite vintage, klasiku ili neku drugu ultramodernu varijantu (primjerice FOXIGY), uvijek imate nešto za izabrati. Neki toaletni stolići također imaju dodatke od baršuna.

Brze informacije Toaletni stolići
Toaletni stolić s LED ogledalom Daniella Dub craftToaletni stolić s LED ogledalom Daniella Dub craft

Toaletni stolić s LED ogledalom Daniella Dub craft

Nije na zalihi
259,38 €
207,50 € bez PDV-a
Toaletni stolić Daniella ispunit će vaš san o vlastitom beauty kutku s velikim LED ogledalom i prostorom za odlaganje kozmetike, nakita i…
Brze informacije Toaletni stolići
Toaletni stolić s LED ogledalom Daniella WhiteToaletni stolić s LED ogledalom Daniella White

Toaletni stolić s LED ogledalom Daniella White

Nije na zalihi
259,38 €
207,50 € bez PDV-a
Toaletni stolić Daniella ispunit će vaš san o vlastitom beauty kutku s velikim LED ogledalom i prostorom za odlaganje kozmetike, nakita i…