Crtanje i slikanje potiče djetetovu maštu i kreativnost. Set za slikanje podržava zdrav razvoj djeteta. Razvija maštu, vježba finu motoriku, smiruje, sredstvo je izražavanja osjećaja i podiže samopouzdanje. Prilikom crtanja prirodno se podržava djetetova mašta, može vježbati ruku za pisanje, pomaže mu da se smiri i izrazi svoje želje. Omogućit će djetetu podršku koncentracije, strpljenja i ustrajnosti.

Set za crtanje u koferu idealan je za početak umjetničke karijere vašeg djeteta. Setovi su funkcionalni i sastoje se od različitog broja dijelova. Najmanji imaju samo 42 dijela, najveći obično sadrže više od 250 dijelova. Set obično sadrži bojice, olovke u boji, tanke i debele flomastere, vodene boje, tempere i alate kao što su kistovi, strugalica, gumica, olovka, ljepilo, škare i posuda za vodu. Veliki broj elemenata omogućuje realizaciju bilo koje kreativne ideje. S ovako opremljenim setom djeca mogu jednostavno izraditi i najzahtjevnije umjetničko djelo.

Zahvaljujući smještaju u kofer, skladištenje i transport je jednostavan. Pakiranje također štiti sadržaj od oštećenja. Pojedinačni pretinci osiguravaju jednostavan pristup potrebama crtanja i održavanje reda. Svaki element ima svoje mjesto. Ovaj višenamjenski set idealan je i kao poklon djeci od tri godine starosti. Odličan način provođenja slobodnog vremena za djecu i odrasle.

Bojice i boje imaju bogate boje, markeri se ne suše. Set je pogodan za korištenje kod kuće, ali i za korištenje na tečajevima crtanja.

Brze informacije Akcijski -50%
Markeri za slikanje za djecu 48komMarkeri za slikanje za djecu 48kom

Markeri za slikanje za djecu 48kom

<p>Broj zvijezdica je</p> 5 iz 5
Na zalihi
13,44 € 26,98 €
10,75 € bez PDV-a
Set obostranih markera u 48 boja, savršen poklon kao markeri za slikanje za djecu i odrasle i za sve one koji vole kreativno stvarati.
Brze informacije
Set za slikanje u koferu 145komSet za slikanje u koferu 145kom

Set za slikanje u koferu 145kom

Na zalihi
51,97 €
41,58 € bez PDV-a
Umjetnički set za slikanje i crtanje je idealan pomoćnik za kreativno i umjetničko stvaranje. Set sadrži 145 kom.Pružite djeci kreativnu…
Brze informacije Akcijski -26%
Set za slikanje i crtanje za djecu 258komSet za slikanje i crtanje za djecu 258kom

Set za slikanje i crtanje za djecu 258kom

<p>Broj zvijezdica je</p> 5 iz 5
Na zalihi
30,94 € 41,56 €
24,75 € bez PDV-a
Umjetnički set za slikanje i crtanje je idealan pomoćnik za kreativno i umjetničko stvaranje. Set sadrži 258 kom. Set za slikanje je…
Brze informacije
Umjetnički set za slikanje za djecu 168komUmjetnički set za slikanje za djecu 168kom

Umjetnički set za slikanje za djecu 168kom

<p>Broj zvijezdica je</p> 4 iz 5
Nije na zalihi
25,94 €
20,75 € bez PDV-a
Umjetnički set za slikanje i crtanje je idealan pomoćnik za kreativno i umjetničko stvaranje. Set sadrži 168 kom. Pružite djeci kreativnu…