Vaš vrt će cvjetati samo ako je obilno opskrbljen vlagom! A za to će vam trebati odgovarajuće vrtno crijevo. Odaberite iz naše ponude onaj s kojim ćete udobno zalijevati cijeli vrt.

Odaberite ojačano crijevo duljine 50 metara, koje može izdržati vremenske utjecaje, mehanička oštećenja, a zahvaljujući posebnom tretmanu i naseljavanje algi. Imamo i ovo crijevo u dužini od 20 metara. Crijevo dopire do svakog kutka vrta i trajat će vam zauvijek!

Da biste dovršili funkciju prskanja, posegnite za glavom za navodnjavanje s dodacima. Zahvaljujući glavi, možete zalijevati i krhke biljke i jednostavno ga možete pretvoriti u vrtni tuš - pogledajte koliko će zabave donijeti vama i cijeloj obitelji!

Za pokrivanje terase ili u stakleniku - osvježavajuća parna brana rashladit će vas, cijelo dvorište, pa čak i biljke za vrućih dana. Za ugodno i hladno osvježenje bez mokrenja u bazenu - savršena stvar za ljeto!

Ako trebate pumpati ili potiskivati, na primjer, otpadnu vodu, čistu vodu ili kontaminirane tekućine, protupožarno crijevo bit će prikladno rješenje. Zahvaljujući širokom promjeru pumpanje neće trajati vječno. Crijevo ima poseban čep za brzo otpuštanje za spajanje električnih ili benzinskih pumpi.