Nudimo širok izbor ljuljački za Vaš vrt, koje će pružiti zabavu i opuštanje cijeloj obitelji. Naša ponuda uključuje ljuljačke za djecu, vrtne ljuljačke, viseće stolice za ljuljanje, vrtne viseće mreže i gnijezda roda.

Ljuljačke za djecu - igrajte se sa svojom djecom na našim dječjim ljuljačkama koje su sigurne i zabavne. Naše dječje ljuljačke izrađene su od visokokvalitetnih materijala i dizajnirane imajući na umu sigurnost i udobnost vaše djece. Nudimo razne stilove i mogućnosti boja kako bismo zadovoljili ukuse i sklonosti sve djece.

Vrtne ljuljačke - za odrasle nudimo elegantne vrtne ljuljačke koje pružaju udobno sjedenje i opuštanje na svježem zraku. Naše vrtne ljuljačke izrađene su od izdržljivih materijala i imaju stabilnu konstrukciju, što osigurava sigurnu i pouzdanu upotrebu. Uživajte u mirnim trenucima na našim udobnim ljuljačkama dok se opuštate u vrtu.

Viseće stolice za ljuljanje - Za ljubitelje opuštanja i odmora nudimo i viseće stolice za ljuljanje i vrtne viseće mreže koje pružaju jedinstven osjećaj udobnosti i opuštenosti. Naše stolice za ljuljanje i viseće mreže izrađene su od kvalitetnih materijala i idealne su za opuštanje nakon napornog dana.

Gnijezdo roda - Ljuljačka Gnijezdo roda je okrugla ljuljačka na četiri konopa za djecu i odrasle. Praktični kablovi omogućuju postavljanje ljuljačke bilo gdje u vrtu, igralištu, ali i u zatvorenom prostoru. Ljuljačke tipa roda idealne su za opuštanje u vrtu i ugodne trenutke s obitelji i prijateljima. Gnijezda roda savršen su dodatak vašem vrtu ili terasi i dodaju poseban štih i šarm vašem eksterijeru.

Pregledajte našu ponudu vrtnih ljuljački i odaberite onu koja najbolje odgovara vašim potrebama i preferencijama. S našim kvalitetnim vrtnim ljuljačkama možete uživati ​​u ugodnim trenucima opuštanja i zabave u vrtu sa svojim najdražima. Posjetite našu e-trgovinu i otkrijte mogućnosti za zabavu i opuštanje u vrtu.

Brze informacije
Vrtna ljuljačka 170cm Beige

Vrtna ljuljačka 170cm Beige

Na zalihi
117,60 €
94,08 € bez PDV-a
Vrtna ljuljačka 170 cm u bež boji odličan je dodatak svakom vrtu ili terasi koja će unijeti zabavu, udobnost i opuštanje u vaš vanjski…
Brze informacije
Vrtna ljuljačka 170cm Grey

Vrtna ljuljačka 170cm Grey

Na zalihi
117,60 €
94,08 € bez PDV-a
Vrtna ljuljačka 170 cm sive boje odličan je dodatak svakom vrtu ili terasi koja će unijeti zabavu, udobnost i opuštanje u vaš vanjski…