Postoji nekoliko vrsta vrtnih prskalica! Dijele se prema namjeni za koju se koriste. Učinkovita, velika vrtna prskalica prikladna je za tretiranje vašeg vrta prskanjem. Zahvaljujući remenima, lako ga možete postaviti na leđa i bezbrižno prskati cijeli vrt!

Za ručno prskanje manjih površina ili manjih biljaka, ili za prskanje u zatvorenom prostoru, bolji izbor je ručna prskalica s regulatorom pritiska. Zahvaljujući regulatoru pritiska možete podesiti snagu kojom raspršivač treba prskati. Ova je funkcija prikladna za tretiranje malih i osjetljivijih biljaka.

Sustavi za navodnjavanje namijenjeni su navodnjavanju vrta vodom. Jednostavno spojite aluminijsku oscilirajuću prskalicu na crijevo i vaš će vrt procvjetati! Ako se ne želite baviti raspoređivanjem navodnjavanja, odlučite se za automatski sustav navodnjavanja. Idealan je za dvorište, terasu, balkon, u žardinjeri... svugdje gdje je biljkama potrebna redovita opskrba vlagom. Zahvaljujući velikom LCD zaslonu možete brzo i jednostavno postaviti intervale navodnjavanja.

Brze informacije
Prskalica ručna 0,5L AQUA SPRAY

Prskalica ručna 0,5L AQUA SPRAY

Na zalihi
6,15 €
4,92 € bez PDV-a
Ručna prskalica 0,5l odličan je pomoćnik za vrtne radove.Prskalica omogućuje jednostavno i učinkovito prskanje vode, gnojiva ili pesticida…
Brze informacije
Prskalica GEKO 18 lPrskalica GEKO 18 l

Prskalica GEKO 18 l

Na zalihi
33,22 €
26,58 € bez PDV-a
Ručnu prskalicu od 18 litara možete koristiti za prskanje insekticida, gnojiva i drugih tekućina.