Vrtna tehnika olakšat će Vam rad u vrtu i više nećete provoditi duge sate brinući se oko održavanja i čišćenja vanjskog dijela Vašeg doma.

Vrtne prskalice

Dobro je imati odgovarajuću vrtnu prskalicu za tretiranje drveća i biljaka sprejevima. Za ručno prskanje manjih površina i manjih biljaka ili za prskanje u zatvorenom prostoru, za to je namjenjena ručna prskalica s regulatorom pritiska. GEKO prskalica zapremine 18 litara namijenjena je za prskanje cijelog vrta, većih površina i velikih stabala i biljaka. Zahvaljujući remenima, raspršivač možete staviti na leđa i vidjeti kako vam odjednom izlazi iz ruke!

Vrtna crijeva

Za dovoljno navodnjavanje vrta trebat će vam crijevo za vrt! Ojačana cijev od 50 metara dopire do svakog kutka vrta, ima visok stupanj otpornosti na vremenske uvjete i poseban unutarnji tretman koji sprječava nastanak algi.

Za produljenje, popravak i spajanje više crijeva potrebne su vam spojnice za crijeva. Za izradu cjelovitog sustava navodnjavanja odaberite Set sustava za navodnjavanje s dodatnom mlaznicom koji je izvrstan i za osvježenje u ljetnim danima!

Visokotlačni čistači

Očistit će svaki kutak dvorišta i nedostupna mjesta - krovove, fasade ili industrijske prostore. Benzinski visokotlačni čistač možete koristiti i tamo gdje nema pristupa električnoj mreži! Kompaktan je, učinkovit i praktičan, zahvaljujući četiri podesive mlaznice možete očistiti apsolutno sve do posljednjeg detalja!

Usisavači

Usisavači za svaku "priliku"! Jednostavno i učinkovito usisajte svoj automobil s ciklonskim ručnim usisavačem za automobile s HEPA filtrom. Usisavač možete spojiti na 12V utičnicu u automobilu.

Usisavač od 25 litara snage 1800 W savršen je za suho i mokro usisavanje, kao i za industrijske potrebe. Usisavač ima kotače, pa je lako prenosiv, a osim usisavanja može i upuhivati ​​zrak - za uklanjanje prljavštine na teško dostupnim mjestima. Usisavač pepela bit će vaš novi pomoćnik za usisavanje pepela iz kamina, roštilja i peći.

Vrtne škare

Kvalitetnim vrtnim škarama obrežite svaki grm, drvo i grm u svom vrtu. Profesionalne vrtlarske škare savršene su za rezanje srednje debelih grana i grmlja, čak i na višim stablima. S električnim škarama za živicu možete jednostavno i bez napora podrezati svoju živicu, ukloniti suhe i stare grane i dati joj novi, svjež izgled.

Lančane pile

Tamo gdje škare više nisu dovoljne, na scenu stupaju motorne pile. Njima možete rezati i debele i tvrde grane ili panjeve, ali drvo jednostavno narežete na manje komade. S John Gardener benzinskom motornom pilom možete brzo i sigurno posjeći svako drvo.

Pumpe i crijeva

Pumpe i crijeva mogu se koristiti u svakom kućanstvu. Potopna pumpa TA511 s crijevom od 10 metara u pakiranju prikladna je za crpljenje čiste vode, septičkih jama i otpadnih voda.

Za uklanjanje većih nečistoća posegnite za potopnom pumpom s drobilicom.