Isporučit ćemo vašu narudžbu s robom na zalihi sljedeći danOdaberite iz naše široke ponude visokokvalitetnih i pristupačnih proizvoda koji će vam pomoći poboljšati kvalitetu života i olakšati bavljenje omiljenim aktivnostima. Prilikom preuzimanja narudžbe činimo sve kako biste već sljedeći dan mogli uživati ​​u proizvodu, stoga svaku narudžbu pažljivo pazimo i pristupamo joj kako biste što prije uživali u njezinom sadržaju u udobnosti svog doma.

Ovlašteni smo zastupnik robne marke LAUNCH

2022. godine postali smo ovlašteni zastupnik za brend LAUNCH. U našoj ponudi pronaći ćete proizvode provjerene od strane kupaca, npr. samodijagnostika za profesionalce, ali i samodijagnostika zahvaljujući kojoj i sami možete postati mehaničar na cesti.

Kvalificirani jamstveni i postjamstveni servis strojeva i alata

Za naše kupce želimo samo najbolje, zato o proizvodima kupljenim u našoj trgovini brinemo najbolje što možemo. Naši kolege pobrinut će se da imate sve što vam je potrebno za servis strojeva i alata. Ne morate tražiti pomoć vanjskih tvrtki, naša korisnička podrška će Vas savjetovati i dati sve informacije za uspješno upravljanje.

Praktični zahtjevi s online praćenjemNe volite pretraživati ​​svoju e-poštu u potrazi za porukama koje trebate vidjeti upravo sada? Pronašli smo rješenje za naše kupce i redizajnirali inovativan i moderan sustav koji će jamčiti jednostavno rješavanje bilo kakvih pritužbi, povlačenja ili nedosljednosti povezanih s narudžbom. Sustavu možete jednostavno pristupiti pomoću br. narudžbu i e-mail putem kojeg ćete komunicirati. Naći ćete sve informacije na jednom mjestu, zajedno s izjavama našeg centra za odštetne zahtjeve koji brine o vašem slučaju najbolje što može.