Osnovne informacije

O tvrtki

Tvrtka UDERMAN, s. r. o.

Na Kameni 385/5

08641 Raslavice

Slovenská republika

OIB: 47 485 353

Osobne podatke koje obrađujemo

Podaci koje ste nam pružili

Obrađujemo osobne podatke koje nam sami pružite.

Osobni podaci - pribavljeni posredno

Što se tiče obrade osobnih podataka, ovaj članak skreće vam pažnju na obradu osobnih podataka za kampanje u marketinške svrhe. Svrha može biti i pravilno izvršenje ugovora. To nazivamo kombinacijom obrade osobnih podataka.

Prijenos podataka trećoj strani od nas kao tvrtke je uvijek obrađen i unaprijed ga odobravate vi. To se odnosi i na suprotan slučaj kada nam vaše osobne podatke daje treća strana. U oba slučaja unaprijed ste obaviješteni i informirani.

Osobne podatke treće strane koje ste pružili vi

U slučaju da od vas dobijemo osobne podatke treće strane, vaša je dužnost informirati i obavijestiti treću osobu, kao i dobiti suglasnost treće strane s uvjetima zaštite osobnih podataka.

Što znači Automatska obrada osobnih podataka?

Tijekom pregledavanja web stranice foxigy.hr prikupljamo informacije i podatke o vama i vašem uređaju u obliku:

 • IP adresa
 • Datum i vrijeme pristupa
 • Postavke jezika / zemlje podrijetla
 • Informacije o operacijskom sustavu
 • Podaci o web pregledniku

Ponašanje na web stranici:

Druga kategorija obrade podataka koje prikupljamo na našoj web stranici mogu biti poveznice na našoj web stranici, prikazana roba. Ponašanje na webu također je informacija koja je regulirana anonimnošću, stoga takve podatke ne povezujemo s određenim korisnikom, tj. određenom osobom.

Pregledavanje web stranica na mobilnom telefonu ili drugim sličnim uređajima također pruža informacije o vašem mobilnom uređaju u obliku: podaci o vašem telefonu, evidencija kvarova aplikacije, instalacija itd.

Kolačići (Cookies)

Postoje podaci koji se automatski obrađuju kako bi se pojednostavnio (olakšalo pretraživanje) sljedeći posjet naših web stranica.

Sustavi kamera u našim objektima

Automatski obrađujemo i snimke s kamera u našim objektima.

Trgovina pruža zapise; trgovinu prate sustavi kamera s mrežnim prijenosom i snimanjem. U našim prostorijama imamo kamere kako u svrhu prevencije, tako i zbog boljeg objašnjavanja mogućih ilegalnih radnji. Operater sustava kamera je tvrtka UDERMAN, s.r.o.

Prikupljanje i obrada vaših osobnih podataka

ZAŠTO TO RADIMO?

Zašto obrađujemo vaše osobne podatke?

 • Fokus na marketing: obrada podataka za marketing služi za promociju naših proizvoda, što će poboljšati svakodnevnu upotrebu pojedinih predmeta.
 • Kupnja robe i usluga: Obrada podataka koristi se za obradu odgovarajuće narudžbe s vaše strane, tako da vašu naručenu robu možemo bez problema isporučiti. U slučaju problema ili nezadovoljstva znamo za vas na temelju osobnih podataka.
 • Call centar/Korisnička podrška: u slučaju pitanja, problema ili pozitivnih povratnih informacija nas možete kontaktirati, ali potrebno je obraditi vaše osobne podatke. Stoga se u nekim slučajevima ti podaci dostavljaju trećim stranama (npr. Prijevoznici / kuriri).
 • Korisnički račun: zahvaljujući osobnim podacima koje nam pružite u svom korisničkom profilu će vam automatski biti dostupan niz korisnih funkcija (npr. Automatski unos telefonskog broja, adrese za dostavu), što će vašu kupnju učiniti bržom i efikasnijom. Ovi su podaci uvijek dostupni. Promjena se može izvršiti bilo kad, osim e-mail adrese koja služi kao LOGIN / podatak za prijavu

o za odjavu iz dobivanja komercijalnih poruka za sve korisničke profile je potrebno nas kontaktirati telefonom ili putem kontakt formulara

o Telemarketing: zovemo vas kako bismo vam ponudili naše porizvode i usluge i s tim povezanu marketinšku komunikaciju. Pravni okvir za obradu vašeg telefonskog broja je ili vaš pristanak ili naš legitimni interes za konvencionalni direkt marketing.

o Marketinške nagradne igre: u nekim se slučajevima pobjednik nagradne igre može fotografirati, uglavnom radi povećanja transparentnosti naših marketinških natjecanja. Ovu obradu osobnih podataka obavljamo na temelju našeg legitimnog interesa povećati vjerodostojnost marketinških nagradnih igara u očima ostalih natjecatelja i povećati atraktivnost tih natjecanja. Možete se usprotiviti ovoj obradi podataka putem adrese e-pošte info@foxigy.hr

 • Poboljšanje naših usluga: kroz povijest vaših narudžbi i ponašanja na web stranicama možemo ponuditi relevantnije ponude drugih proizvoda, npr. opremu za kupljene proizvode. Na određenim mjestima prikazujemo proizvode koji su izravno za vas i udovoljavaju vašim potrebama i interesima. Za optimizaciju elemenata na webu možemo koristiti i alate za testiranje različitih varijanti (tzv. A / B testiranje), Google Analytics, Facebook Analytics itd.

Reference od vas kao kupaca, nakon kupnje naše robe i usluga, možete pružiti (nadamo se samo pozitivne reference) na našoj web stranici. Kako bismo poboljšali kvalitetu usluga za vas, možemo zatražiti da procijenite proizvod ili uslugu. Naravno, to možete učiniti dobrovoljno.

 • Call centar/Korisnička podrška: Možete nas kontaktirati i putem call centra, gdje smo vam dostupni svaki dan, osim vikendom.
 • Ostvarivanje prava i pravnih zahtjeva i kontrola javnih vlasti:

Osobni podaci obrađuju se u svrhu ostvarivanja naših prava i pravnih zahtjeva ili u svrhu nadzora od strane javnih vlasti i iz drugih mogućih ozbiljnih razloga.

Osobne podatke obrađujemo na temelju ovih pravnih dokumenata

Legitimni interesi

Vaše osobne podatke koristimo i za pružanje relevantnog sadržaja, odnosno sadržaja koji vas zanima. Na temelju legitimnog interesa, na taj način obrađujemo osobne podatke i cookies koje obrađujemo automatski.

Iz istog pravnog razloga možemo vam kao našim kupcima poslati e-mail i SMS poruke. Obrada vaših osobnih podataka na ovoj pravnoj osnovi odvija se i tijekom nadzora koji kamere vrše u našim prostorijama.

Kako bi se zaštitili od ilegalne distribucije i stavljanja na raspolaganje vama kupljene e-knjige (ili drugog elektroničkog sadržaja), ova e-knjiga prikazuje vaše ime, prezime i adresu.

Ako vaše osobne podatke obrađujemo na temelju ovog pravnog razloga, možete se usprotiviti putem e-pošte ili telefonski.

Pristanak na obradu podataka

Slanjem poslovnih obavijesti (putem e-pošte, e-marketinga, telemarketinga) obrađujemo i vaše osobne podatke na temelju vašeg pristanka. Ako nam ne date svoj pristanak i istodobno ste i naš kupac, možemo slati poslovne obavijesti (obavijestiti vas telemarketingom) bez da nam date svoj pristanak.

Vaš nam je pristanak važan i stoga vas molimo da u slučaju kad trebamo provjeriti vašu sposobnost plaćanja naručene robe, platite unaprijed, jer bez plaćanja pune kupoprodajne cijene unaprijed vam robu ne možemo poslati. Ako nam date svoj pristanak za obradu osobnih podataka, možete ga opozvati u bilo kojem trenutku putem našeg kontakt formulara.

Treće strane i prijenos osobnih podataka

Osobne podatke možemo pružiti trećoj strani u slučaju:

Dostava robe: najvažnija osoba koju svi čekaju odmah nakon kupnje određene usluge ili robe na Internetu definitivno je vaš odabrani prijevoznik. Stoga, da bi njegov rad bio uspješan i pravilno izveden bez nepotrebnih komplikacija, mi kao tvrtka moramo vaše podatke povjeriti u "njihove ruke". Podaci se odnose na informacije:

 • Gdje dostaviti robu
 • Kome predati robu
 • U koje vrijeme može doći.

Podaci se obrađuju prema vašoj narudžbi koja bi nas trebala točno i jasno obavijestiti o isporuci robe / usluga. Podaci koji se prenose na ovaj način uključuju vaše:

 • Ime i prezime
 • Adresu dostave
 • Telefonski broj
 • Cijenu pošiljke

U odnosu na osobne podatke koje pružamo, prijevoznik ih ima pravo obrađivati ​​samo u svrhu isporuke robe, a zatim osobne podatke bez odgode izbrisati.

 • Dostava robe koja je u skladištu kod našeg ugovornog partnera: ako kod nas naručite robu koja se nalazi u skladištu našeg ugovornog partnera, vaše osobne podatke moramo proslijediti ugovornom partneru koji će obraditi narudžbu, kako bi dovršio narudžbu. Podaci koji se prenose na ovaj način uglavnom uključuju vaše ime i prezime, adresu za dostavu, tel. broj na koji vas prijevoznik može kontaktirati i, ako roba nije unaprijed plaćena, iznos koji trebate platiti prilikom preuzimanja robe. Ovaj ugovorni partner tada mora predati osobne podatke prijevozniku koji će dostaviti robu, inače prijevoznik ne bi mogao dostaviti robu. I ugovorni partner koji ima našu robu u skladištu i prijevoznik dužni su koristiti ove osobne podatke samo u svrhu skladištenja / isporuke robe, a zatim ih odmah izbrisati.
 • Platne kartice: naša tvrtka nema informacije o platnim karticama s kojima kod nas platite. Podaci o vašoj platnoj kartici dostupni su samo zaštićenoj payment gateway-u i relevantnoj bankarskoj instituciji.
 • Ako ste svoju osobnu karticu pohranili u svrhu pojednostavljenja kupnje u internetskoj trgovini, prikupljamo samo osnovne podatke o ovoj uplati, npr. prva ili zadnja znamenka platne kartice. Ako ne želite zadržati ove podatke, možete ih promijeniti posjetom osobnom profilu i postavkama.
 • Komercijalne obavijesti: u slučaju slanja komercijalnih obavijesti (npr. E-poštom ili putem SMS poruke) ili telemarketinga, treću stranu možemo koristiti za distribuciju ili telefonske pozive. Ovaj je subjekt obvezan povjerljivošću i ne smije koristiti vaše osobne podatke u bilo koje druge svrhe.
 • Javna tijela: u slučaju provođenja naših prava, vaši osobni podaci mogu se proslijediti trećoj strani (npr. Odvjetniku). Ako nam zakon ili državno tijelo (npr. PZ SR) nameće obvezu da dostavimo vaše osobne podatke, moramo to učiniti.
 • Poslovnica: vaši osobni podaci mogu se dijeliti s poslovnicama tvrtke UDERMAN, s. r. o.  Na Kameni 385/5, 086 41 Raslavice, upisano u Trgovački registar Okružnog suda u Prešovu, uložak br .: 29059 / P

              o UDERMAN, s. r. o., OIB (IČO) 47 485 353, sa sjedištem na adresi Na Kameni 385/5, 086 41 Raslavice, upisano u Trgovački registar koji vodi Okružni sud u Prešovu.

Tome se možete usprotiviti putem našeg kontakt formulara.

Koliko traje obrada vaših osobnih podataka?

Vaši se osobni podaci obrađuju tijekom trajanja ugovornog odnosa između kupca i prodavača.

Osobni podaci na koje ste pristali će se obrađivati ​​tijekom razdoblja od 7 godina. Dok se takav pristanak ne povuče.

Ako se pretplatite na dobivanje komercijalnih obavijesti (newsletter-a), obrađivati ćemo vaše osobne podatke tijekom razdoblja od 7 godina ili dok ne izrazite svoju ne suglasnost s dobivanjim komercijalnih obavijesti.

Osobni podaci potrebni su za pravilno pružanje usluga, ispunjavanje svih naših obveza (iz ugovora između nas, općih propisa) koje punimo u razdoblju određenom relevantnim zakonodavstvom ili u skladu s važećim propisima bez obzira na pristanak koji ste dali (npr. za porezne dokumente to je razdoblje najmanje 10 godina).

Podatke dobivene putem korisničkog računa ili na drugi sličan način obrađujemo tijekom razdoblja korištenja naših usluga i obično 5 godina nakon njihovog otkazivanja. Potom se obično tijekom razumnog razdoblja pohranjuju samo osnovni identifikacijski podaci i podaci o razlogu zbog kojeg je korisnički račun otkazan ili podaci koji čine dio operativnog napretka.

Video snimke o vama pohranjujemo 90 dana. Međutim, ako se na promatranom području dogodi nezakonita radnja, možemo kontaktirati policiju i predmetne zapisnike predati nadležnom tijelu (policiji, sudu itd.). U ovom slučaju, zapisi se ne brišu nakon 90 dana, ali ih iz dokaznih razloga čuvamo do konačnog zaključka slučaja.

Sigurnost osobnih podataka

Svi vaši osobni podaci su kod nas sigurni. Želimo da se vaši osobni podaci zaštite od neovlaštenog pristupa i zlouporabe, zbog čega smo uveli mjere tehničke i organizacijske prirode.

Zaštita osobnih podataka je za vas i nas najvažniji je element za održavanje privatnosti. Zato se trudimo kontrolirati sigurnost takvih podataka, kao što se trudimo zaštititi i kontinuirano poboljšavati kvalitetu naših programa.

Komunikacija između vašeg uređaja i web servera je šifrirana i sigurna. Podaci za prijavu su hashirani, što znači da se vaši podaci pohranjuju na serverima u sigurnim podatkovnim centrima (s kontroliranim i revidiranim pristupom).

Trudimo se koristiti sigurnosne mjere koje pružaju dovoljnu sigurnost s obzirom na trenutno stanje tehnologije. Poduzete sigurnosne mjere redovito se ažuriraju.

Osobni podaci osoba mlađih od 16 godina

Osoba mlađa od 16 godina može koristiti našu internetsku trgovinu samo uz pristanak svog zakonskog zastupnika (roditelja ili skrbnika).

Koja su vaša prava u vezi zaštite vaših osobnih podataka?

U vezi zaštite vaših osobnih podataka imate pravo povući svoj pristanak na obradu osobnih podataka u bilo kojem trenutku:

 • Pravo na ispravak ili dopunu vaših osobnih podataka,
 • Pravo zahtijevati ograničenja na njihovu obradu,
 • Pravo na prigovor u vezi obrade vaših osobnih podataka,
 • Pravo na pristup vašim osobnim podacima,
 • Pravo na zahtjev za prijenos vaših osobnih podataka,
 • Pravo biti obaviješteni o kršenju sigurnosti vaših osobnih podataka pod određenim uvjetima
 • Pravo na brisanje određenih osobnih podataka koje obrađujemo u vezi s vama (tzv. Pravo biti "zaboravljen").

Izmjena i dopuna

Osobnim podacima upravljate uglavnom sa svog korisničkog računa. U ovom profilu moguće je brisanje, promjena podataka. Informacije o vama, promjena postavki u vezi sa slanjem komercijalnih obavijesti. Možete nas kontaktirati i putem e-mail-a na info@foxigy.hr.

Korekcija

Ako smatrate da su osobni podaci koje obrađujemo o vama netočni, možete nas kontaktirati putem e-mail-a na info@foxigy.hr. Međutim, kako bismo ubrzali korekciju vaših osobnih podataka i vašu udobnost, preporučujemo da svoje osobne podatke uredite u svom korisničkom profilu.

Pristup (prenosivost)

Kao kupac imate pravo tražiti da vam pošaljemo pregled vaših osobnih podataka putem e-mail-a  info@foxigy.hr.

Također imate pravo pristupiti sljedećim informacijama u vezi s vašim osobnim podacima:

 • Koje su svrhe obrade vaših osobnih podataka
 • Koje su kategorije osobnih podataka u pitanju
 • Tko su, osim nas, primatelji vaših osobnih podataka
 • Planirano vrijeme čuvanja vaših osobnih podataka
 • Da li imate pravo tražiti od nas da ispravimo ili izbrišemo vaše osobne podatke ili ograničimo njihovu obradu ili iznijeti prigovor takvoj obradi
 • Informacije o izvoru osobnih podataka ako ih nismo dobili od vas

Brisanje osobnih podataka

U svakom slučaju ne radimo stvari protiv vaše volje, tako da možete zatražiti brisanje svojih osobnih podataka. (Ne odnosi se na arhiviranje povezano s poslovanjem tvrtke - arhiviranje računa, odobrenja, ...). U slučaju da su nam potrebni vaši podaci za obradu ili utvrđivanje, provođenje ili obranu naših pravnih zahtjeva, vaš zahtjev može biti odbijen).

Napominjemo da se glavni podaci o vašoj platnoj kartici ne pohranjuju u našoj tvrtki, već na našom payment gateway-u. Stoga ove podatke ne možemo izbrisati te je potrebno kontaktirati payment gateway putem kojeg ste izvršili plaćanje. Osim u navedenim slučajevima, imate pravo brisanja u sljedećim slučajevima:

 1. Osobni podaci više neće biti potrebni za svrhe u kojima su obrađivani.
 2. Otkazali ste pristanak na temelju kojeg su podaci obrađeni i ne postoji drugi pravni razlog za njihovu obradu.
 3. Iznijeli ste prigovor obradi osobnih podataka i smatrate da će procjena prigovora otkriti da je u određenoj situaciji vaš interes veći od našeg interesa za obradu ovih osobnih podataka.
 4. Osobni podaci obrađuju se nezakonito.
 5. Obveza brisanja utvrđena je posebnim zakonskim propisom.
 6. Radi se o osobnim podacima djece mlađoj od 16 godina

Svoje pravo možete ostvariti putem e-pošte na infoxigy.hr.

Prigovor

Vaše osobne podatke obrađujemo na temelju legitimnog interesa; ako imate opravdanih razloga za prigovor na obradu vaših osobnih podataka, možete iznijeti prigovor.

Ograničenja obrade

Ako:

(a) negirate točnost svojih osobnih podataka,

(b) vaši se osobni podaci obrađuju nezakonito,

(c) vaši osobni podaci nam više nisu potrebni za obradu, ali vi ih trebate za utvrđivanje, provedbu ili obranu vaših pravnih zahtjeva ili ako

(d) ste se usprotivili prethodnom stavku, imate pravo ograničiti obradu svojih osobnih podataka.

U ovom slučaju vaše osobne podatke možemo obrađivati ​​samo uz vaš pristanak (osim za pohranu ili sigurnosnu kopiju predmetnih osobnih podataka).

Podnošenje žalbe

Ako smatrate da su vaši osobni podaci obrađeni nezakonito, imate puno pravo podnijeti žalbu nadležnom tijelu za zaštitu podataka. Vjerujemo da se svaki problem može riješiti a ujedno smo i samo ljudi, pa bismo u slučaju vašeg nezadovoljstva željeli da nas upoznate s takvim postupkom i obavijestite nas o svim nesporazumima oko kupnje robe / usluga na našoj web stranici. Možete nas putem telefona ili putem e-pošte, kao i putem internetskog chata / korisničke podrške.

Ovi Uvjeti zaštite osobnih podataka, uključujući njihove sastavne dijelove, vrijede i stupaju na snagu od 1.6.2021 i dostupni su elektroničkim putem na www.foxigy.hr.