Tražite li kvalitetne proizvode za zdravlje i ljepotu koji će vam pomoći u postizanju optimalne njege tijela i duha? Naša kategorija "Zdravlje i ljepota" nudi širok izbor proizvoda koji podržavaju vaš aktivan stil života i prirodnu ljepotu. Otkrijte našu ponudu i saznajte kako možete poboljšati svoju dnevnu rutinu.

U zdravom tijelu zdrav duh. Ovdje ćete pronaći proizvode potrebne za vaš zdrav život i ljepotu. Počastite sebe i svoje najmilije zdravljem proizvodima iz ove kategorije. 

  • Tjelovježba, odmor i opuštanje – sve to doprinosi našem fizičkom i psihičkom zdravlju. Odaberite iz naše ponude pomagala za vježbanje za početnike i napredne korisnike. 
  • Zaštitite sebe i svoje najmilije od štetnih virusa i bakterija. Kod nas ćete pronaći širok asortiman proizvoda za zaštitu i prevenciju kao što su: jednokratne zaštitne maske za lice, zaštitne respiratore, zaštitna odijela
  • Nismo zaboravili ni tvoju ljepotu. Za zdrave i lijepe nokte kao da ste upravo izašli iz salona pobrinut će se naši proizvodi: UV/LED lampe, brusilice za nokte, gel lakovi. Stvorite vlastiti beauty kutak.
  • Opuštanje i dobrobit: naši wellness proizvodi ovlaživač zraka, aroma difuzor, mirisna ulja pomažu vam da se opustite i oslobodite stresa, podržavajući tako vaše cjelokupno mentalno i fizičko zdravlje. 

Briga o sebi daje nam samopouzdanje, energiju i vitalnost. U našoj kategoriji pronaći ćete proizvode za postizanje unutarnje i vanjske ljepote.


Valentinovo 2022: Pokloni koji će oduševiti zaljubljene i samce

Valentinovo 2022: Pokloni koji će oduševiti zaljubljene i samce

Iako je prošao kroz nekoliko varijacija tijekom proteklih stoljeća, još uvijek ima svoje mjesto u kalendarima zemalja diljem svijeta. Klasične zaljubljene valentinske čestitke više su retro, ali tijekom dana zaljubljenih svoje osjećaje možete priznati na zaista raznolik način. Ako još uvijek ne znate što pokloniti svojoj polovici ili sebi 14. veljače, inspirirajte se našim ljubavnim vodičem.


Beauty kutak: Stvorite prostor za sebe i svoju ljepotu

Beauty kutak: Stvorite prostor za sebe i svoju ljepotu

Svaka žena zaslužuje imati doma svoj kutak ljepote. Stvorite svoju oazu ljepote i mira brzo i jednostavno. Ako namještate dom, ne smijete zaboraviti mjesto gdje se možete potpuno opustiti. Poigrajte se sa šminkom, priuštite si novi lak za nokte ili se pobrinite za svoju kožu.