Zaboravite na klasične osvježivače zraka čija je izdržljivost minimalna i štoviše izgledaju neestetski. Upoznajte s nama jedinstven i inovativan osvježivač zraka. Aroma difuzor. Ne samo da učinkovito osvježava zrak u vašem domu ili uredu, već ima i pozitivan učinak na vaše zdravlje.

 

Prednosti i karakteristike aroma difuzora

Koje su prednosti i karakteristike ovog osvježivača zraka? Bit ćete iznenađeni!

1. Dekoracija za interijer

Aroma difuzori imaju jedinstven dizajn zahvaljujući kojem izgledaju u vašem domu ili uredu ukusno. Ne morate ih skrivati ​​u kutu. Baš suprotno. Naš difuzor je izrađen od imitacije drveta u elegantnoj tamnoj boji. Mogućnost pozadinskog osvjetljenja u boji ističe njegov luksuzan izgled.

 

2. Pogodan za bilo koju sobu

Difuzor možete koristiti doma – u dnevnoj sobi, spavaćoj ili dječjoj sobi. Također se može koristiti na radnim mjestima i u uredima, gdje provodimo većinu svog vremena. Ovaj pomoćnik je također popularan i u kozmetičkim salonima i toplicama.

 

3. Siguran

Atmosfera mirisnih svijeća je nezamjenjiva, ali stres zbog njihovog gašenja nije toga vrijedan. Difuzor iz naše ponude opremljen je senzorom automatskog isključivanja prilikom potrošenja vode iz spremnika. Tako možete bez brige spavati i sanjati.

 

4. Štedi okoliš i vaš novac

Volite li koristiti svijeće od 100% prirodnog sojinog ulja? Pokušaj spašavanja okoliša u ovom slučaju može biti skup. Kad se usporedi 3-satno gorenje svijeća s difuzorom, ulaganje u aroma difuzor će vas koštati puno manje. Difuzor ima nisku potrošnju električne energije, tako da ne morate brinuti ni o tome.

 

5. Savršen poklon

Kupovina poklona je istodobno radost i briga. Muči vas traženje prikladnog poklona za suprugu, punicu, majku, baku, šefa? Aroma difuzor je idealan poklon za sve žene bez obzira na dob. Savršen je kao rođendanski, godišnji ili božićni poklon.

 

6. Pozitivan učinak na vaše fizičko i mentalno zdravlje

Aroma difuzori djeluju na principu ultrazvučnih vibracija, zahvaljujući kojima u zrak ispuštaju mikročestice vode u obliku sitne vodene pare. Korištenjem esencijalnih ulja koja kapnete u vodu se u zrak ispuštaju ugodni mirisi. Difuzor je zato izvrstan za upotrebu u sobama sa suhim zrakom.

Takav zrak pozitivno utječe na vaše zdravlje i zdravlje vaših najmilijih:

- ovlaživanje zraka difuzorom pomaže u spriječavanju isušivanja sluznice, kože i očiju

- idealan za zimske mjesece, kada je zrak zbog zagrijavanja suh

- pozitivno djeluje na dišni sustav - idealno za alergičare i astmatičare

- uz upotrebu esencijalnih ulja i može neutralizirati neugodne mirise i poboljšati kvalitetu zraka – neka esencijalna ulja imaju čak i antibakterijsko, antivirusno i antiseptičko djelovanje, pomažući tako u borbi protiv gljivica, bakterija i virusa u zraku ili u odbijanju insekata

- pomaže kod glavobolje / migrene, slabe koncentracije, stresa i napetosti

- izaziva pozitivno raspoloženje i dobrobit

- pomaže pri opuštanju i meditaciji

- poboljšava kvalitetu vašeg sna